Кузя Ю-а

Красиві і довгі вії - реальність!

Красиві і довгі вії - реальність!

Красиві вії - це справжня розкіш. Але ще й доступна, адже можна допомогти війкам правильними засобами і вже за місяць ловити результат 💕

Cherish Lash - Це унікальний продукт від британського косметичного бренда Cherisher, що відноситься до елітного догляду, допоможе вам дієво подовжувати й ущільнювати вії, водночас стимулюючи ріст волосин.

Згідно із проведеними дослідженнями компанії, довжина вій після застосування цього продукту збільшується на 78%, а густота - на 83%.

Вам не доведеться довго чекати видимого ефекту. Він буде помітним уже на 21-ий день застосування цього продукту.

До складу засобу Cherish Lash входять цінні компоненти природного походження, які впливають не лише на вії по всій довжині, а й на волосяні фолікули, стимулюючи ріст нових довгих і міцних волосин. Для більшої зручності у застосуванні засіб було оснащено спеціальним пензликом.

Спосіб застосування: видаліть макіяж і зніміть контактні лінзи, якщо ви їх носите. Дочекайтеся поки шкіра та вії повністю висохнуть. За допомогою пензлика акуратно нанесіть кондиціонер Cherish Lash по лінії росту вій. Для отримання оптимального ефекту вам буде достатньо одного штрихового руху. Для отримання максимального результату застосовуйте засіб 1 раз на добу, бажано перед сном.

Поради: Сироватку потрібно наносити тонесеньким штрихом на вії біля коренів, трішки вище лінії росту вій, один штрих на кожну повіку (як контурна підводка). Лише по лінії росту верхніх вій.
Після курсу щоденного застосування (2,5-3 місяці), коли результат вже Вас буде абсолютно влаштовувати, переходьте на використання 2 рази на тиждень для стабілізації та підтримки результату.


Після закінчення курсу застосування засобу (6-8 місяців), рекомендується зробити перерву у застосуванні на 4-6 тижнів.

Результат від застосування цього продукту залежить від регулярності нанесення засобу, а не від частоти і кількості.

А мій результат на фото. Трошки більше місяця користуюсь. Як вам? 🫶

Красиві і довгі вії - реальність!
Красиві і довгі вії - реальність!
Красиві і довгі вії - реальність!
Красиві і довгі вії - реальність!