ksnklb

Захват від відтінку Raspberry Tart

Захват від відтінку Raspberry Tart
Захват від відтінку Raspberry Tart

Цієї весни я регулярно наносила на губи рожеві тінти, і якщо чесно, в один момент втомилась від рожевого відтінку на губах. Та з цим лімітованим ліпером, я відкрила рожевий по-новому) або просто знайшла у ньому дещо цікавіший відтінок.
Так, я не перебільшую і справді в захваті від цього кольору, і від того, як він розкривається на моїх губах.
Так, блиск рожевий, та з легким фіолетовим відтінком, що робить його справді цікавим. Оскільки, блиск не зафарбовує губи, а лише напівпрозорий, то і те, як він буде виглядати на губах, залежить від натурального кольору губ.
Якщо згадувати назву, то це найдостигліша та найсолодша малинка з усього кущика 😉.
Кожен раз, коли я наношу цей Lipper на губи, хочеться сказати, що "як свої, тільки краще". Справді, відтінок виглядає натурально, при цьому яскравий, з таким приємним, трішки холодним, рожевим. Він робить губи більш соковитими.
Звісно, як кожен блиск чи бальзам, він не тінтує губи, та завдяки хорошому зволоженню, губи навіть через деякий час залишаються пухкими та соковитими.

Захват від відтінку Raspberry Tart
Захват від відтінку Raspberry Tart
Захват від відтінку Raspberry Tart

Цей блиск створює красивий вологий фініш, який можна зробити скляним при нашаруванні, і саме він робить візуально губи пухлішими.
Та це ще не все, адже часто ліпери хочеться називати бальзамами, завдяки зволожуючим властивостям. У складі є емоленти, олії, антиоксиданти, пептиди, глікосфінголіпіди. Якраз завдяки такому класному складу, губи залишаються зволоженими навіть після того, як ліпер сходить з губ.
А стійкість у нього хороша, може перенести чашку чаю і навіть легкий перекус печивом.
Та власне, мені дуже подобається відчуття цього засобу на губах, він лежить гелевим шаром, за відчуттями не рідкий і не такий, що ось-ось потече. Це справді додає комфорту при носінні, як і те, що він не липкий.
До-речі, у нього ще є приємний запах стиглої малини, такий солодкий з кислинкою.

Не секрет, що кожен ліпер має свій окремий відтінок туби, що якось відповідає його назві. У Raspberry Tart колір салатовий, не яскравий, такий більш ніжний, виглядає гарно. Туба виконана з приємного матового пластику, об'єм 8ml.
Аплікатор делікатний та гладенький, дозволяє зручно розприділити засіб.