𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Cherry Osaka - мій осінній вайб

З початком осені мені завжди хочеться більш теплих, насичених і солодкуватих ароматів, які огортають і залишають виражений шлейф.

Cherry Osaka як раз підходив на цю роль.

Парфуми упаковані в картонний коробок з лаконічним оформленням. Конструкція його висувна, присутня слюда.

Флакон зроблений з товстого скла, має масивне дно. Дизайн повторює усі інші парфуми цієї марки: він гарний, мінімалістичний, приємний оку.

Розпилювач працює добре, подаючи мілкодисперсну повітряну хмаринку, зрошує досить об'ємно.

Класифікація: нішева

Тип аромату: квіткові, східні

Піраміда

Початкова нота: Гіркий мигдаль, Лікер, Чорна вишня

Нота серця: Вишня, Жасмин самбак, Слива, Турецька троянда

Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Ветівер, Гвоздика, Кедр, Кориця, Пачулі, Перуанський бальзам, Сандал

Cherry Osaka яскраво стартує стиглою і соковитою вишнею з мигдальною гірчинкою і приємною алкогольною ноткою, що складає враження наче це вишнево-мигдальний лікер. Звучить смачно і спокусливо. Вишня тут розкішна, саме вона бере на себе весь центр уваги і домінує від початку до самого кінця. Мигдальна гірчинка згодом пом'якшується і в моєму сприйнятті ця нота потім наче трансформується в мигдалево-пудрову підкладку під вишню. І це чарівно, бо мої рецептори зводить з розуму.

Серце аромату подовжує вишневий акцент, розкриваючись ніжним жасмином з легким сливовим і трояндовим відтінком, які не перетягують на себе увагу, а лише доповнюють цю вишукану композицію, надаючи їй ще більше багатогранності і елегантності.

Базові акорди роблять аромат ще більш глибоким, теплим і затишним, вносячи трохи пряності і загадковості.

Cherry Osaka - п'янкий, густий і обволікаючий, в міру солодкий. Найбільше я відчуваю саме вишню, мигдаль і ваніль з ненав'язливим пряним звучанням. Все інше більш тонко на фоні.

Я не люблю важких і занадто солодких ароматів і даний парфум як раз не такий. Він не задушливий, не викликає головну біль, для мене комфортний, манкий і звабливий.

Це була любов з першого подиху. З того моменту він зачарував мене і не відпускає, бо рука зараз тягнеться до нього найчастіше.

Парфуми мають чудову стійкість, я їх виразно чую на шкірі приблизно 5-6 годин, на одязі і волоссі ще довше.

Вони залишають після себе виразний шлейф.

Я в захваті від Cherry Osaka, парфуми стали моїм осіннім вайбом. Це те, що я шукала. Якщо ви полюбляєте вишневі аромати, то цей неодмінно повинен сподобатися.