Blondie_rs

За що такі гроші? Tangle Teezer тепер і в мене

За що такі гроші? Tangle Teezer тепер і в мене

Всім привіт! Після того, як я спробувала закос на Janeke, я задумалась над придбанням оригіналу. Але чомусь Tangle Teezer мені здався більш зручним на вигляд. Обовʼязково тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий допис 😇

Невдала спроба знайти ту ж саму щітку, яку я купляла раніше, наштовхнула мене на думку нарешті спробувати дорожчий сегмент. Я дуже люблю робити укладку феном і звичайною щіткою. Декілька раз натрапляла на скарги колег, що Тангл поплавилась під температурою фену; тому краще для просушки брати Жанек. Можливо, у них попалась підробка. Я брала у провіреному місці, підібрала милий колір, який ще давніше мені приглянувся; покористувалась місяць і нарешті готова розповісти вам про цю красуню.

Щітка запакована у коробку, на якій вказана інформація про усі переваги продукту. Виробник заявляє про унікальну форму та довжину щетинок, які з легкістю розплутуватимуть вологе та сухе волосся. Щітка ідеально підходить для вʼюнкого волосся, тонкого, неслухняного. Також для розподілу маски та прочісування вологого волосся. Я була справді заінтригована після таких заяв. Тим не менше, моє волосся не капризне, не тонке, не ламке. Рідко заплутується, тому я не знала, чого ще очікувати 😁

Щітка дуже зручно та приємно лежить в руці. Виготовлена із приємної потовщеної матової та глянцевої пластмаси. Щетинки матові пластмасові, проте дуже еластичні. По всій площині щетинки мають дві довжини, що чергуються між собою (2 фото).

Моє густе волосся вона прочісує непогано, але все ж при коріннях мені не вистачає "точності". Тому, я притискаю її сильніше, чим всі інші попередні щітки. Для щоденного розчісування вона не надто мені підходить саме через делікатність. Ну, для багатьох це плюс, бо вона справді ніжно розчісує та не видирає волосся. Але моє якщо нормально не прочесати, то воно буде заплутуватись і виглядати неохайно. Знову ж таки, на щодень вона краще підійде власницям тонкого чи вʼюнкого волосся, пористого чи неслухняного.

Моя щітка за місяць абсолютно не деформувалась під впливом температур. Єдине, що на 2 фото можете побачити прогин одної лінії щетинок, бо я саме в ту сторону завжди відгинаю пасма та просушую їх по довжині, проводячи щіткою. Я роблю це трохи з силою, бо інакше щітка просто не дістане до шкіри голови через мою природню густину.

Мій висновок скоріше буде позитивним, чим нейтральним. Щітка справді дуже делікатна до шкіри голови та до волосся. Вона ні разу ще не тягнула мене за "гудз", який деколи може утворюватись під час просушки вологого волосся. Не деформується під впливом температур, не видирає волосся. Всі свої заявлені функції виконує. І, важливий момент - вона завжди "чиста" від волосся. Після сушки волосин накопичується досить багато, але вони, наче в один шар раз - і всі знімаються. Дуже крута "функція", я в захваті 😇

Єдиний мінус, який я виявила для себе - це важкість прочісування волосся при коренях через мою природню густину. Щетинки дуже тендітні, тому виникає невеличка трудність.

Чи вартує своїх коштів? Думаю, так. Для багатьох знайомих це просто найкраща щітка. Спасіння для тонкого, вʼюнкого, неслухняного та ламкого волосся. Тому, я все ж одобрюю цю красуню 😇 Тим паче, дивлячись на ціни звичайних щіток в магазинах із жахливою якістю щетинок, які дряпають шкіру голови, висмикують волосся; я краще вже доплачу за бренд 😊