Кузя Ю-а

Дбайливе очищення шкіри обличчя від PH Serum Bar

Я фанатично шукаю якісне очищення і знаходжу чим раз кращі і кращі продукти! На щоденний догляд, я закрила рутину засобами від PH Serum Bar. Чудовий бренд, якісні продукти.. і хочу поділитись враженнями від кожного.

Поговоримо про етап очищення завдяки М'якому гель-молочку Lavander та Tea Tree.

Зручний дозатор, стильне пакування та картонний тубус створюють відчуття люксовості. І якщо чесно, якість настільки висока, що я його саме так і позиціонуватиму.

Чудовий аромат! Аромат лавандових полів з нотками зеленого чаю. Така затишна свіжість.

Засіб економний! Перетворюється на молочко/емульсію. Цікаве за відчуттями. Ніби ніжна невагома кремова рідина, яка непомітно очищує шкіру обличчя. Не подразнює шкіру обличчя. Більше скажу, я навіть чудово використала іі для очищення зони очей. І не було жодноі реакції чи тим більш печіння..

Ідеальний склад:

▪︎ Органічні ПАРи у складі гелю дбайливо очищають шкіру не травмуючи її, не руйнують природний мікробіом шкіри;
▪︎ Ефірна олія лаванди – має потужну антибактеріальну та себорегулюючу дію;
▪︎ Чайне дерево надає протизапальну дію, допомагає боротися з акне, сприяє загоєнню пошкоджень шкіри;
▪︎ Олії виноградної кісточки та макадамії багаті антиоксидантами та дубильними речовинами;
▪︎ Молочна кислота – споріднена шкірі та входить до складу її водно-ліпідного шару, природним чином підвищує еластичність та пружність шкіри.

Я була приємно здивована якістю. І виконує він свою функцію на 100% , а саме мʼяке та ефективне очищення зі збереженням гідроліпідного балансу та PH 5,5.

Використовувати засіб дуже легко: слід нанести трохи гелю на вологу шкіру, помасажувати та змити. Можна також використовувати для видалення макіяжу, навіть з області навколо очей.

І це сироватка та крем! І враження особисто мої приємні. Але буду ділитись інформацією про них іншими постами ;) Взагалі бренд і про якість, і про подачу, і про еко.

Загалом, буду потрошки вас заманювати на PH Serum Bar ;)