Моє знайомство з українським брендом Piel cosmetics
Piel cosmetics
Мені приїхала косметика від українського бренду Piel, і я в захваті від їхньої мінімалістичної естетики та ефективних складів продуктів. Бренд Piel спеціалізується на професійній косметиці для догляду за обличчям та тілом. Їхні формули насичені гіалуроновою кислотою, наносріблом і іншими активними інгредієнтами, які сприяють зволоженню, відновленню та захисту шкіри від стресових факторів навколишнього середовища.
Мене особливо зацікавили їхні засоби для догляду за контуром очей, сироватки і маски для відновлення шкіри, які обіцяють глибоке зволоження, регенерацію та сяйво шкіри. Найближчим поділюся з вами своїми враженнями... але можу вже сказати: я дуже задоволена тим, що спробувала!
Але не лише я маю можливість тестувати їхню косметику! Разом зі мною пробує продукцію і мій чоловік, оскільки для нього також приїхала чоловіча сироватка ...та ще дещо...згодом покажу. Piel пропонує спеціальні засоби для чоловіків, такі як креми та сироватки, які допомагають підтримувати здоровий тонус шкіри та захищають її від зовнішніх чинників
Бренд робить акцент на тому, щоб забезпечити максимальний ефект без зайвих компонентів, що чудово доповнюється їхньою мінімалістичною та стильною упаковкою.
Коментарі (0)