zhuzha

крем від COSRX

крем від COSRX

Активні інгредієнти:

Гіалуронова кислота-зволоження

Масло чайного дерева - антебактеріальна дія

Пантенол - заспокоєння

Олія лимонної цедри - антебактеріальна дія

Березовий сік - зволоження, протизапальна дія

Ну наче не понано)

Упакування:

Мені, особисто, подобається формат таких баночок, вони герметичні, а тому не втрачають своєї дієвості. Звісно, кришечку дуже легко загубити. Ще великим плюсом є те, що об'єм дуже гарний за свою ціну. Тому я задоволена. Дуже економний у використанні. Такий результат за 3-5 місяців. Сама пляшечка виконана з матового пластику, який дуже приємний у руках

Текстура:

Вона гелева, дуже легко наносити на обличчя

Загальне враження:

Ну усе б нічого, наче б і вдалий склад, і по том,у що мені траплялось в інтернеті, повинно підходити жирності типу шкіри. АЛЕ! На 4 місці стоїть силікон. Нашо він там? Подобається цей бренд, їх мінімалістичність, як і баночок, так і складів, але цей продукт взагалі мимо. Після нанесення, майже одразу починало жирнитися обличчя, відчувалось як на мені якась жирна маска, та настільки сильно...що доводилось вмиватись знову. І так по колу. Згодом, в мене почати з'являтись відкритті та закриті комедони. А від них уже і висипи. Я довго не могла зрозуміти в чому причина, а потім знайшла її...

Мене дуже засмутило все це. Замовляла не тут, була дуже гарна акція, тому одразу було прийнято рішення, що воно мені треба. Тоді вона коштувала приблизно 380грн. Я перевіряла, з допомогою постів в інстаграммі,чи оригінал у мене. Наче б то як оригінал. Тому звичайно це засмутило мене ще більше(

Кому підійде:

Нікому, нікому і ше раз нікому. На мій погляд воно не потрібно вам, взагалі навіть ворогу не побажаю. Звісно, це лише моя, нікому не потрібна, думка. Можливо, це ваш улюблений засіб. Не хочу когось образити😔

P.s.Ось такий вийшов допис. Хотіла б вас спитати, бо в мене загалом були такі думки, а тут уже навіть подруга каже, та навіть малознайосі люди, що треба спробувати. Чи варто мені ставати бьюті блогером? Тобто, переходити ще на інші платформи. Дякую за ваш фітбек❤️