Олешко Анна💜

OPTIMA Trattamento Anticaduta - (ну дуже) Активний тонік від випадіння волосся

OPTIMA Trattamento Anticaduta - (ну дуже) Активний тонік від випадіння волосся

Тонік від випадання волосся Optima Trattamento Anticaduta – це активний тонізуючий засіб, його дія спрямована як на шкіру голови, так і на волосся.

Як заявляє виробник він покращує стан волосся, збільшує загальний життєвий цикл волосяних фолікулів. Спеціально збалансована формула з Фосфоліпідів, Керамідів, Гіалуронової кислоти, Амінокислот, Вітамінів, екстрактів рослин та ефірних олій надає стимулюючий вплив на клітини паросткового шару волосяних фолікулів. Лосьйон зміцнює корені і стимулює ріст нового волосся, знижує його випадання.

Об'єм: 12 ампул по 8 мл. - я взяла одну на пробу. Ампула не дуже зручна у використанні, навіть маючи немаленьку голову я використала менше половини. Для зручності переливши вміст в скляний флакон з піпеткою від сировитки.


Спосіб застосування

Лосьйон можна наносити як на суху, так і на вологу (але не мокру) шкіру. Мити голову перед використанням лосьйону не є обов'язково, якщо напередодні не робили укладання та на волоссі не лишилося стайлінгових засобів.

Нанесіть вміст по проділах, м'яко та дбайливо помасажуйте шкіру голови протягом 1-2 хвилин. Укладіть волосся на ваш вибір. Бажано не використовувати базато засобів для укладання. Не змивати.

Я просто висушила феном в холодному режимі та нанесла Екстраординарну олію для волосся з квітковими маслами від L'Oreal Paris Elseve Oil. На неї нарвкань не може бути, використовую багато років і дуже задоволена.

Використовувати щоденно протягом 1-го місяця, 2-й місяць – через день. Рекомендується застосовувати для профілактики випадання 2 рази на рік (наприкінці літа та зими). Мене вистачило на 1 раз.

МОЄ ВРАЖЕННЯ

Дуже специфічний запах (не аромат, а саме запах), чи то спирт, чи ліки - якась хімоза. Після нанесення голова не пекла не чесалась, а на наступний день-другий волосся більш чистіше сухіше, а шкіра почала сохнути.

Я мию голову раз на тиждень (не маю потреби частіше), але на четвертий день у мене була така лупа, що прийшось перемити. У мене суха чутлива шкіра інколи буває лупа, але тут були клаптики шкіри як після опіку. Можливо так мій організм відновлюється, але коли на волоссі видно часточки шкіри то вже не схоже на нормальну реакцію, при цьому шкіра не пекла та не почервоніла...

Корочше кажучи я закинула його в шухляду і тепер не знаю, що робити! Можна спробувати на брудне волосся і потім на наступний день помити. Не знаю чи довикористаю, скоріше просто викину.

Звісно з одного разу ніякого ефекту я не відчула (можливо він є), але після такої линьки вже не дуже хочу використовувати знову. Краще візьму перевірену сировитку для росту.


Склад (може кому цікаво)

Panthenol, Niacin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Oil, Mentol, Methyl, Nicotinate, Glycogen, Pterocarpus Marsupium , Piper Nigrum (Black Pepper), Aloe Barbadensis (Aloe) Extract, Angelica Archangelica (Garden Angelica) Extract, Curcuma Zedoaria (Zedoary) Oil, Myristica Fragrans (Nutmeg) Extract, Eugenia Сaryophyllus (Clove) Extract, , Myrrhis Odorata (Сicely) Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Extract, Sodium Hyaluronate, Biotin.

OPTIMA Trattamento Anticaduta - (ну дуже) Активний тонік від випадіння волосся