Malisa

Бюджетна олійка для волосся

Бюджетна олійка для волосся

Масла для волосся посідають особливе місце в моєму догляді за волоссям. Багато хто нещадно ці засоби критикують (в соцмережах деякі перукарі-стилісти), але ж якщо волоссю вони підходять, то чому б ні?

Масло від Лореаль - бюджетний продукт від світового бренду Лореаль.

Видів випустили досить багато - із кокосовим маслом, і для пошкодженого волосся, і для відновлення, і для фарбованого...

Я ж взяла універсальне, з 6 різними маслами.

Упаковка - пластик (тоді як в проф. Лореалі - скло).

Є дозатор, яким зручно користуватись, нічого не заїдає, видає добротну порцію масла (бо в тому ж Ладор піпетка, якою мені не досить зручно користуватись, так і здається, що якусь частину розіллю, та і флакончик обмажу).

Масло абсолютно прозоре, має дуже виражений аромат.

І чому зазвичай більшість олійок - це якась ароматна хмара, яка ще декілька годин точно залишається на волоссі. Я відчуваю якісь квітково-східні нотки, парфум би такий не хотіла б точно.

Масло легко наноситься, головне - не переборщити, тоді маю м'яке волосся та блискуче.

Якщо ж наносити "по-багатому". то можна отримати ефект "я не мила голову тиждень, замість пасм бурульки" одразу ж після миття.

Я наношу вже на підсушене волосся, потім досушую на мінімальній температурі. Бо, наскільки знаю, багато хто сварить масла, що якщо нанести, а потім на високих температурах сушити, завивати і т.д - то замість користі, масло буде робити волосся ламким, посіченим.

Мені це масло підійшло. Кінчики виглядають пристойно, не "шуршать", масло добре напитує та зволожує саме цю проблемну частину.

Після нього волосся швидше не жирниться, тобто ніяк на частоту миття голови не впливає. Але і на корені не наношу - є інші засоби для цієї зони.

А ви використовуєте масла, чи якість інші засоби?