Pilirina 💛💙

Новий рівень свіжості зі Splash

Новий рівень свіжості зі Splash

Знайоме відчуття, коли рідину для полоскання неможливо тримати в роті, не кажучи навіть про те, що нею потрібно його ще й полоскати? Іноді мої щоки так роз'їдало деякими ополіскувачами, що просто сльози текли. Якщо ви, як і я, втомилися від рідин, що обпалюють порожнину рота при полосканні, тоді милий пузатий флакон Splash Mint And Lemongrass Mouthwash вам точно сподобається.

Рідина прозора, як вода. Для мене це плюс, бо я не дуже позитивно відношуся до фарбників у штучках, які потрібно заливати собі до рота. Хоч і без ковтання. На флаконі спочатку була контрольна стрічка розтину, яка лишилася розірваною поза кадром, бо мені дуже кортіло його хильнути для затесту . 😂 Кришка для мене одночасно слугує склянкою для дозування ополіскувача.

Ополіскувач має мʼякий присмак мʼяти з нотками цитрусу, не щипає ні ясна, ні щоки. Його можна утримати в роті протягом рекомендованих стоматологами тридцяти секунд. Має післясмак солодкої мʼяти, як у відомій жуйці з такою ж назвою. Освіжає на досить довгий період.

Мені дуже сподобався цей профілактичний ополіскувач. З ним у мене, нарешті, не було відчуття тортур під час гігієнічних процедур порожнини рота. Після полоскання зуби стають гладкими і блискучими, їх постійно хочеться торкнутися язиком, тому я впевнена, що рідина точно сприяє усуненню нальоту та пролонгує захисні властивості пасти.

А ще Splash заспокоює десна, бо у мене іноді запалюються ясна. За співвідношенням вартість/якість ополіскувач дійно хороший. Мені імпонує філософія молодого, українського бренду Splash, які лишили стандарти рекламних обіцянок у минулому і просто вирішили створювати якісні продукти. До речі, у них це круто виходить, тому щиро рекомендую, бо користуюся і сама.

Піклуйтеся про свою усмішку щодня, бо вона заслуговує на найкраще! 👌