Коли шкіра ніг зовсім суха, на допомогу летить Shelly Calming Foot Balm
Фаворит моєї мами, який спасає її від тріщин на п'ятках
Догляд за шкірою ніг часто недооцінюють, але дарма. В моєму оточені є люди які не звертають на них увагу, а є і ті хто страждає від надмірної сухості. До людей, кому не пощастило в цьому плані, відноситься моя мама, тож я вирішила розповісти враження від людини, яка щиро рекомендує цей крем.
Заспокійливий бальзам для ніг із сечовиною, пантенолом і фукусовим екстрактом має середньої щільності текстуру, яка при контакті зі шкірою, стає більш рідкою, але маслянистою . Якщо порівнювати регенеруючий бальзам від бренду Shelly і цей,то я помітила деякі відміності : "зелений" здається більш густим, цей - більш рідкий, при контакті зі шкірою обидва "тають", але "рожевий" здається більш жирним, маслянистим, але це мене не дуже і дивує.
Аромат бальзаму ... ну пахне воно сечовиною. Якщо у когось убли засоби з цим компонентом, одразу відчують знайомий аромат. Взагалі, по плану вона взагалі не повинна мати аромат, але чогось крема з цим компонентом - плюс мінус однакові. Аромат приємний, ледь помітний, трошки солодкуватий ( це на моє сприйняття).
Завдяки текстурі, продукт доволі швидко розподіляється. На ногах моєї мами, він дуже швидко поглинається, а ось на моїх трошечки повільніше. Шкіра доволі швидко стає м'якою, сяючою, гарно зволоженою. Вона ніжна, добре пом'якшує з самого першого разу. На мені деякий час залишається жирненький слід, а ось на мамі такого немає. Мама помітила що шкіра з кожним разом стає менш грубою, м'якість залишається довше а ніж від звичайних кремів. Та й порівнянно з кремами з сечовиною які в неї були - цей фаворит. Він заспокоює шкіру, гарно живлить і дбайливо відноситься до ранок, які утворились через надмірну сухість.
Цікавості заради, я полізла до складу, хоча я не сильно розбираюсь у них ( окей, я в них не розбираюсь взагалі, але ж в мене є інтернет і базові знання про олії і якісь компоненти). Мені захотілось дізнатися, чим цей крем відрізняється від інших і чому він так добре допоміг проблемним стопам моєї мами.
- Сечовина головний компонент який радять подологи й майстри. Вона зволожує, пом'якшує і окрім того відлущує ороговелій шар шкіри. Цей компонент рекомендують використовувати тим в кого дуууже суха шкіра, якої не вистачає вологи. Він також допомагає запустити процес відновлення.
- Пантенол. Всі ми чули і знаємо що він робить : пом'якшує, заспокоює, сприяє відновленню.
- Екстракт фукусу, це для мене щось нове, але відкривши інтернет була в шоці, на скільки це багатий на всіляки штуки компонент. Там вам і B1, B2, С, каротини, йод, селен, калій, кальцій, мідь, цинк, марганець, магній, залізо, бром ( нутріциологи його мабуть усіюди мастять, ви подивіться скільки всього, прям як коньяк 😂) . Цей екстракт збільшує еластичність шкіри, пружність, він пом'якшує та активно зволожує шкіру. А ще має антимікробну дію. Ну м'яко кажучи потужна штука.
- Масло Ши і олія Жажоба - незмійна двійка гарного та дбайливого зволоження. Масло Ши допомагає зберігти вологу, одно з найефективніших засобів яке вирішує проблеми шкіри і волосся, воно пом'якшує і зволожує. Олія Жажоба теж не відстає : має протизапальні властивості, бореться з запаленнями при дерматитах, допомагає при почервоніні , при запаленях, ідеально підходить як для сухої так і жирної шкіри.
Як бачите основні компоненти доволі цікаві і всі вони мають одну мету - зволожити вашу шкіру і допомогти в боротьбі проти сухості.
Коментарі (0)