Моє знайомство з Avenue Des Parfums
Розпочинаю його з аромадифузорів
Рада писати перший допис у клубі, бо поки мене вистачило лише на челендж 🙈 ! читаю вас вже не перший місяць і бачила неймовірно вражаючу позитивну кількість про засоби від цього бренду! я ще та аромато-маніячка, тому, звичайно ж, почала придивлятись. Ніколи не користувалась дюпами і поки не готова, тому вирішила розпочати своє знайомство з українським брендом Avenue Des Parfums з аромадифузорів. Мені складно аналізувати віртуально піраміди, ноти і зрозуміти як воно буде відчуватись в реальності. Це перші мої дифузори, тому не маю з чим порівняти, але поки перше враження -це шалений захват! Бренд наш і тому мені вдвічі приємніше, що продукція виглядає на стільки стильною та крутою!
Citrus & Floral
Вибір ароматів нам з чоловіком давався дуже складно, ми не змогли зупинитись на одному, тому було вирішено спробувати все, що нам здається свіжим по опису. Поки ми ще не нюхали їх, планувалось так: Citrus & Floral - в спальню, лайм+лілія - в ванну, бергамот - в кабінет.
Але як тільки ми розпакували замовлення - вся квартира наповнилась такими пахощами, що було вирішено пожити кілька днів з ароматами в різних приміщеннях та тоді вже остаточно визначитись де який буде.
Перші враження: ну це справжній цитрусовий вибух! і я відчуваю аромат дорого парфуму, а не класичного дифузору в моєму розумінні.
Lime & Lily
Цей аромат перевершив всі мої очікування. Поки саме його ми залишили в спальні. Я думала це буде просто щось свіженьке і кисле, але ж ні - він розкривається та переливається від свіжого до кислого та в міру солодкого. Надзвичайно стильне та лаконічне пакування дифузорів робить їх чудовими подарунками. Я вже думаю який з них куплю сестрі та відправлю як подарунок ( щоб її чоловік-француз знав, що українські бренди - це топ 🔥)
Таке пакування робить ці дифузори справжнім просторовим декором та чудовим подарунком!
Bergamot & Flower
Саме цей аромат маб би по опису стати моїм фаворитом. Але для нас він найбільш складний. Він дуже потужний, приємна свіжість, яка просто збиває тебе з ніг, тому точно не варіант для спальні. Поки він прикрашає повітряний простір у ванній, хоча через кілька днів може переїхати в кабінет). Поділюсь з вами потім своїми враженнями про кожен аромат, стійкість та на якому ж приміщенні зупинилась)
Ще окремо хочу виділити красиві різні відтінки синього кольору, якими оформлена рідина з аромаоліями - як коштовне каміння, яким ти можеш милуватись крізь прозоре скло. І мені дуже подобаються палички чорного кольору під чорні наклейки на флаконах - надзвичайно стильно! Для початку я поставила по 3 палички, але зараз залишили по дві і взяла ці палички, що вже просочені аромаоліями, собі на роботу - які ж вони стійкі та пахучі, кабінет в 10 метрів насичений ароматов лише від однієї палички!
Аромодифузори справді створюють приємний аромат і певну атмосферу в приміщенні. Вони можуть використовуватися для покращення настрою, створення релаксації, боротьби з неприємними запахами та навіть для терапевтичних цілей, як-от ароматерапія. Важливо вибирати аромати, які підходять до ваших особистих вподобань і не викликають алергій. Я дуже боялась, що у мене може боліти голова від важких та складних аромакоммпозицій - та дарма, вже кілька днів в моєму домі в кожній кімнаті свої пахощі- і це про приємність та затишок, жодних нюансів.
Можливо з часом я візьму на пробу парфуми (почну з чоловіка 🤣),бо навіть не завжди ризикую купувати парфуми в Україні, так як кілька разів потрапляла на підробки в доволі відомих мережевих магазинах, але тут бренд прямо гооврить, що це дюп і на що він максимально схожий - мені дуже близька така філософія!
Коментарі (0)