Топ серед зволожуючих кремів для обличчя ph serum bar
Зволожуючий крем день/ніч з церамідами PH Serum Bar Ceramide Cream
Крем "День-Ніч" з церамідами ідеально підходить для комбінованої, вікової, зневодненої шкіри. Цераміди відновлюють бар’єр та імунітет шкіри, надають їй здоровий пружний вигляд.
Цераміди утримують вологу в шкірі, відновлюючи її захисний бар'єр та заповнюючи гідроліпідний шар.
Та й крем від Ph Serum Bar мені припав до душі за надлегкість текстур, при активній його дії.
Текстура та склад:
Ceramide Cream – оксамитовий живильний крем з легкою текстурою.
Подається в скляній баночці з лопаткою дозатором. Має ніжний кремовий колір та надзвичайний аромат. Щось на цитрусововій ноті з ванільно кремовим підтоном. Надзвичайно приємно та натурально!
До складу Ceramide Cream входять:
• Цераміди – захищають шкіру від зневоднення, запобігають передчасному в’яненню, вбудовуються у гідроліпідний шар епідермісу, відновлюючи його цілісність;
• Гіалуронова кислота – зв’язує та утримує воду всередині, надає шкірі пружність, зміцнює її, захищає від агресивного впливу навколишнього середовища;
• Олія авокадо – допомагає боротися з пігментними плямами, покращує еластичність шкіри, сприяє зменшенню зморшок;
• Олія Ши – зволожує шкіру, прибирає почервоніння та лущення, сприяє загоєнню рубців та шрамів;
• Д-пантенол – прискорює регенерацію клітин, підвищує пружність, розгладжує зморшки та підтягує шкіру;
• Бетаїн – нормалізує гідроліпідний баланс, зменшує подразнення, сприяє загоєнню ушкоджень шкіри.
Як використовувати:
Використовувати 1-2 рази на день після тоніку/сироватки. Можна використовувати і як вдень, так і на ніч.
Доречі, про очищення від PH Serum Bar писала тут https://club.makeup.com.ua/post/53331/
А про королівську сироватку від бренду тут: https://club.makeup.com.ua/post/53334/
Рекомендую обирати таку повноцінну рутину 🫶
Я рекомендую не тільки крем, а й інші засоби, що я спробувала!
Бренд преміальний за якістю. Вражає дієвістю. Хто в пошуках рутини - раджу спробувати і гарантую, що ви підсядете :)
А я кайфую від своєї шкіри! Вона сяє та виглядає надзвичайно красиво та здорово!
Коментарі (0)