Hrystja_

Як підняти дитині настрій?

Як підняти дитині настрій?

Зараз холодно, діти більше часу сидять вдома. Одна захворіла, в іншої криза 5 років...Нема настрою в них, тож нехай не буде ні в кого🙃.

Але я знайшла вихід, як підняти їм настрій, зменшити їхні нерви....і щоб і мене було трохи більше спокою.

В цьому мені допомогли тимчасові тату Arley sign.

Як підняти дитині настрій?

Кожен може підібрати тату на свій смак: для дівчаток/хлопчиків, для старших дітей і дорослі, патріотичні, тату-веснянки...і ще багато всього.

Діти зразу поділились, хто які буде мати. Їхній радості не було меж.

Дизайн перебивачок захоплює і вражає.

Вони справді дуже якісні.

Діти клеїть собі їх самі. Зртбити це буде просто і швидко, без додаткових зусиль. Весь процес займає максимум 2 хвилини. З-заду також є покрокова інструкція, як ними користуватися.

Спочатку вирізають ту наклейку, яку хочуть. Віддирають захисну плівку, приклеюють до руки, а зверху прикладають мокру серветку. Це все...Тату на шкіру перебивається ідеально.

Тримаються на шкірі вони достатньо довго. Значно довше ніж ті тату, які в нас були до цього. Навіть водою не так легко їх змити.

Якщо потрібно стерти, то я наношу гідрофільну олійку і стираю нею. Це до мене найлегший спосіб, який також не викликає якихось зусиль.

Тату Arley sign для мене стали найшвидшим способом підняти дитячий настрій.

Клеїти веснянки - це взагалі окремий вид задоволення. Діти також роблять все самостійно. Їм подобається таке заняття, а мені подобається те, що вони нарешиі мають якесь зацікавлення.

Тож, якщо хочете підняти дітям настрій...або собі- рекомендую Arley sign: це як свого роду антистрес. А також це ідеальний подарунок для дітей...коли не знаєш їхніх вподобань, смаків, чи просто хочеш щось подарувати...з цими тату сюрприз точно вдасться👌.