SKOMSKA

Piel Cosmetics Hair Care Macadamia Restore Serum

Як важливо - все робити вчасно ...

Я кожного дня користуюсь феном та плойками, часто нехтую захисними засобами ...

Тому звісно в результаті, в комбінації з палючим літнім сонцем , вже на початку осені я побачила, що кінчики волосся стали сухі, ламкі, жорсткі , та не слухняні .

Нічого не залишалось , як відрізати потрібну кількість і змінити свій догляд , та добавити те, чого не вистачало .

Навіть, якщо зараз волосся виглядає не погано , я всеодно фарбуюсь, використовую фен, вирівнювач та плойки , тому знову посічені та сухі кінчики – питання часу. Я вже працюю на випередження і відразу добавила декілька важливих засобів в догляд .

Один з них - відновлювальна сироватка для кінчиків волосся від Piel Cosmetics.

▪️Продукт прийшов в якісній , картонній, брендованій коробочці. Вона матова, та дуже приємна на дотик.

▪️Є вся необхідна інформація для користувача.

▪️Флакон міцний, якісний компактний, циліндричної форми.

▪️Обєм: 50мл.

▪️Має зручну дозатор-помпу.

Далі мій фокап - заглянувши у флакон - я не побачила трубочку, через яку засіб мав би дозуватись ...раніше такого не бачила і подумала, можлив це брак) почала писати представнику бренду і дякуючи для них я тепер знаю - це флакон airless.

Подача продукту відбувається за рахунок вакууму.

Для збереження свіжості продукту якнайдовше бажано флакон не розкручувати.

Ось таке для мене відкриття) Можливо хтось такий як я - тому ділюсь інформацією)

▪️Основні активні компоненти:

• Олія макадамії сприяє відновленню , утворює захисну плівку на поверхні волосини і пригладжує лусочки, попереджу ламкість та сухість.
  • Арганова олія зміцнює структуру, наповнює волосину поживними речовинами.
  • Ефірна олія лимону повертає блиск і м’якість.
  • Олія льону відновлює еластичність, зволожує, пом’якшує.
  • Олія іланг-іланга сприяє зміцненню структури волосяного стержня.
  • Вітамін Е має виражені антиоксидантні властивості, захищає від впливу ультрафіолетового випромінювання, попереджає втрату вологи.
  • Бета-каротин попереджає посіченість і ламкість, захищає від впливу вільних радикалів та ультрафіолету.

▪️Текстура ніжна , олійна, середньої густини .

▪️Має красивий , жовтний відтінок.

▪️В ароматі я відчуваю цитрусово-трав'яні нотки , при нанесенні вони досить яскраві, але мені це подобається, через деякий час - він взагалі не відчувається на пасмах .

Як використовую?

Засіб можна наносити на вологе, або сухе волосся. Я люблю наносити саме на сухе, щоб бачити чи взяла достатню кількість .

Мені вистачає 2 натиска на 1 використання, засіб дуже економний. Розтираю сиворотку в руках і наношу на середню довжину волосся, та кінчики.

Спочатку мені здавалось , що я наношу забагато , адже засіб було видно на пасмах, але буквально пару секунд, волосся поглинало сиворотку , як губка і ставало неймвірно доглянутим.

Моє волосся дуже гарно сприймає дану сиворотку.

Пасма легко розчісуються , мають красивий блиск.

Волосся гладеньке , зволожене і не обтяжене.

Дуже радію, що маю такий потужний засіб в арсеналі догляду за волоссям, та рекомендую!

Не будьте, як я , дбайте про все вчасно!