Осінь буде теплою
з парфумованою водою Warm Alicante від Avenue Des Parfums
Чи були ви колись захоплені ароматом? Так, що коли вперше його відчули, то подумали: «Та це ж воно!» Аромат, який хочеться відчувати на собі. Аромат, з яким дуже комфортно і природно, та водночас і по-новому цікаво. Для мене таким ароматом став Warm Alicante від Avenue Des Parfums🥰
ПАКУВАННЯ
Всі повнорозмірні парфуми бренду запаковані у стильну якісну коробочку із зображенням мапи міста, на честь якого названий аромат. А ще коробочка містить позначку про те, що парфум не тестувався на тваринах💕
Флакон об’ємом 50 мл, виконаний із міцного прозорого скла, за яким зберігається ароматна рідина красивого бурштинового кольору.
АРОМАТ
Тип аромату: солодкі
- Початкова нота: Кардамон, Персик, Червоний апельсин
- Нота серця: Жасмин, Ром
- Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Ветівер, Сандал
Аромат відкривається сплеском солодких з легкою кислинкою фруктів, що дуже вдало підкреслюється нотками кардамону та алкоголю. Наче на тарелю, щедро наповнену стиглими персиками й апельсинами, випадково розлили чарку ароматного пряного рому. Тим часом десь зовсім поряд квітне жасмин, і його витончені квіткові пахощі доповнюють та підкреслюють п’янкі аромати фруктово-алкогольної тарелі. Це дуже смачне, соковите і пікантне поєднання.
Фрукти з ромом мені відчуваються протягом всього активного звучання аромату, але поступово іх аромат стає теплішим і трошки пудровим, завдяки гармонійному поєднанню у базі бобів тонка, ванілі, ветиверу й сандалу.
Стійкість аромату Warm Alicante, як і у інших парфумів бренду. Добре відчувається 4-5 годин. До 7-8 годин відчувається близько до шкіри.
ВІДЧУТТЯ ТА ВРАЖЕННЯ
Warm Alicante - це п’янкий, спокусливий, яскравий і глибокий аромат. З ним уявляю літо, солодкий фруктовий коктейль у кафе на березі моря, тепле сонечко і легкий свіжий морський вітерець. Справжнє тепле Аліканте. Але ця історія не тільки про літо. Бо ж завдяки своїм пряним алкогольним ноткам і затишній теплій базі, аромат буде дуже доречним і восени, і навесні, і навіть взимку.
Я користуюся ним майже кожен день, мені подобається відчувати його на собі. А ще подобається, коли на роботі питають: “А що це так приємно пахне?” Ой, дівчата, ну ви знаєте, як тішать такі компліменти🥰
Тож щиро рекомендую познайомитись із цим ароматом ближче. До того ж, бренд пропонує пробнички😏
А ось відгуки про інші парфуми бренду, які мені також дуже сподобались:
- Cherry Osaka https://club.makeup.com.ua/post/47906/
- Grand Budapest та Impressing Porto https://club.makeup.com.ua/post/51748/
Дякую за увагу🫶
Коментарі (0)