Mary Ost

JOKO BLEND | OUD rosewood парфумований гель для душу та лосьйон для тіла

JOKO BLEND | OUD rosewood парфумований гель для душу та лосьйон для тіла

Усім привітик❤️

Обожнюю коли доглядові засоби чудово поєднуються між собою. Тож коли зʼявилась новенька лінійка парфумованих гелів для душу та парфумованих лосьйонів для тіла від Joko Blend я не відмовила собі у задоволенні спробувати їх.

Сьогодні розкажу про неймовірний дует - Oud Rosewood - адже це ідеальний баланс між розкішним доглядом та неповторним ароматом.

JOKO BLEND | OUD rosewood парфумований гель для душу та лосьйон для тіла
JOKO BLEND | OUD rosewood парфумований гель для душу та лосьйон для тіла

Об'єм: кожен засіб по 250 мл.

Бренд: Joko Blend

Вік: 18+

Призначення: зволоження, очищення, відновлення, помʼякшення

Тип: для всіх типів шкіри

Класифікація: натуральна

Термін придатності: 12 місяців після відкриття

Гель для душу:

Aqua (Water), Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Sodium Olivoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Rosa Damascena Flower Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Glyceryl Oleate, Potassium Sorbate, Allantoin, Panthenol, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Sodium Chloride, Coumarin.

Формула гелю збагачена алантоїном, пантенолом та екстрактом дамаської троянди, які допомагають дбайливо очистити, заспокоїти і живити шкіру, надаючи їй ніжності та гладкості.

Лосьйон для тіла:

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Dicaprylyl Carbonate, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Orchid Extract, Gardenia Taitensis Flower Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Benzoate, Citronellol, Coumarin, Hexamethylindanopyran, Linalool, Pogostemon Cablin Oil, Trimethylcyclopentenyl Methylisopentenol.

Ключовими компонентами засобу є олія кокоса, пантенол, а також екстракти квітів Моной де Таїті та орхідеї, що глибоко зволожують та живлять шкіру, залишаючи її шовковистою, мʼякою та пружною на дотик.

Продукти серії Oud Rosewood приваблюють своєю вишуканістю та яскравістю з першого погляду. Обидва засоби мають стильні й зручні флакони ніжного бузкового кольору, з витонченим мінімалістичним дизайном, що притягує погляд.

Гель для душу представлений у зручній пляшечці з кришкою фліп-топ, що міцно закривається і без зусиль відкривається та подає комфортну кількість засобу завдяки своєму компактному отвору.

Лосьйон для тіла має відповідне елегантне пакування з класичним диспенсером, за допомогою якого легко контролювати подачу продукту.

Гель для душу прозорий, має легку, в міру рідку консистенцію. Піниться легко, створюючи густу і приємну піну, яка м'яко очищує шкіру.

Лосьйон для тіла — білого кольору, оксамитової кремової текстури, не занадто густий, але й не рідкий, що дозволяє без проблем його наносити та рівномірно розподіляти по шкірі. Швидко вбирається, не залишаючи липкості і дарує довготривале відчуття зволоження.

Ці засоби - справжній магніт для шанувальників насичених, глибоких ароматів. Початкові ноти духмяної троянди з легким відтінком шафрану та гострого перцю швидко наповнюють простір і залишають після себе м'яке відчуття розкоші. У серці аромату — деревний уд і пачулі, які створюють насичену базу, а карамель додає солодкої пікантності. Останні акорди ванілі та амбри створюють стійкий і чуттєвий шлейф.

Гель для душу я використовую щодня, наносячи його на вологу шкіру й масажуючи до утворення ніжної піни. Він добре очищує, при цьому не пересушуючи шкіру.

Після душу — лосьйон для тіла, який я наношу легкими масажними рухами на суху шкіру, до повного вбирання.

Я закохалась у сет Oud Rosewood з першого використання!

Гель для душу робить процедуру очищення більш приємною завдяки насиченій піні та неймовірному аромату, який миттєво піднімає настрій.

Лосьйон для тіла, у свою чергу, став моїм улюбленим засобом для зволоження: він робить шкіру шовковистою, м’якою і дивовижно ароматною. Запах залишається на шкірі на довго, створюючи відчуття, ніби я щойно нанесла дорогі парфуми.

Я дуже задоволена, засоби максимально делікатно та комфортно справляються зі своїми функціями.

Шкіра виглядає доглянутою, відчувається зволоженою, а аромат — це справжній витвір мистецтва.