Alina_Demchenko

#testmakeupclub : Догляд в який я закохалась ще рік тому

#testmakeupclub : Догляд в який я закохалась ще рік тому
#testmakeupclub : Догляд в який я закохалась ще рік тому
#testmakeupclub : Догляд в який я закохалась ще рік тому

Лінійка Food For Soft від бренду Matrix плюбилась мені вже як рік і причиною цьому - спільнота Makeup Club. Їх кондиціонер справив на мене враження, як і якісь інших продуктів. В цей раз, на тестуванні, окрім моїх фаворитів, в мене з'явилась можливість протестувати і інші продукти бренду, в тому числі і Matrix Food For Soft Multi-Use Hair Oil Serum, що викликав більше всього питань.

Набір представлений у вигляді мініатюр та тестерів, а ось олійка - повноформатна. В наборі було 5й продуктів, тож давайте про кожний окремо

  • Matrix Food For Soft Hydrating Shampoo
  • Matrix Total Results Brass Off Conditioner
  • Matrix Food For Soft Detangling Hydrating Conditioner
  • Matrix Food For Soft Multi-Use Hair Oil Serum
  • Matrix Miracle Creator

#testmakeupclub : Догляд в який я закохалась ще рік тому
#testmakeupclub : Догляд в який я закохалась ще рік тому

Пакування мініатюри, як і повної версії шампуня, виготовлено з якісного матеріалу, кришка щільно закривається. Дозувати продукт не складно. Продукт має приємний аромат з примісю ванілі і мигдалю. Він ніжний , з нотками якогось десерту. При розмилюванні продукта, аромат вивільняється і заповнює всю ванну кімнату. Своє волосся я мию двічі. Навіть при такому використанні, на мою довжину не потребується багато засобу.

Піна густа, щільна, гарно розподіляється по шкірі голови і по волоссю. Шампунь делікатно очищує шкіру голови, в процесі не плутає волосся. Після використання нема відчуття обтяження, як буває часто з шампунями для сухого волосся, тож інколи я і не використовую кондиціонер.

Волосся після використання чисте, зберігається "рідна" структура. Для мене він класичний - чистота зберігається протягом двох днів, але помітила що при регулярному використанні протягом місяця в парі з кондиціонером, на другий день втрачається об'єм, хоч волосся все ще чисте. Без кондиціонеру, спрею чи маски - волосся розчісується трошки складно, але як і з іншими шампунями. Свербіжа, сухості чи алергії - нема.

Я вважаю що цей засіб дуже гарно справляється зі своїми обов'язками. Це гарний шампунь, який не наробив біди і ідеально підійшов як шкірі, так і волоссю.

Зовні волосся виглядає звичайно, без жодних змін.

Яскравий солодкватий аромат з легкими горіховими нотками, виривається назовні, варто лише відкрити цей прекрасний засіб. Його густа текстура, ніжно оговтує волосся і вже одразу після нанесення відчувається на скільки воно стає м'яким і шовковистим. Подібна текстура мені дуже довподоби: вона нікуди не хоче втікати, вона економічна і тане при контакті з руками. Навіть вологе волосся, легко розчісується. Як я його використовую ? Наношу на 5-8 хвилин, розчісую, а потім змиваю. Волосся не обтяжує, після висихання присутній невелички , ледь помітний блиск.

Моя пухнастість зберігається, але на дотик - воно чудове.

Волосся легко розчісується і є той ефект як в рекламі : розсипається. Саме мені зволоження вистачає сповна і після використання кондиціонера, я не потребую додаткового зволоження, бо інакше є ризик перевантижити і отримати брудне волосся вже ввечері.

Волосся здається більш рівним, здоровим. Запобігає появу колтунів.

Найкраще всього працює з шампунями для жирного або нормального волосся. Люблю використовувати на постійній основі.

З цим засобом я не була знайома, тож тестую його вперше. Він з іншої лінійки, яка призначена для надання живлення та блиску волоссю відтінків шатен та темний блонд. Блиск? Нам підходить.

Кондиціонер знаходиться у м'якій тубі. Продукту доречі багато, бо варто тільки нажати і все вже витікає. Текстура у засобу доволі густа, але гладенька і ніжна . Кондиціонер має холодний біло-блакитний відтінок, через що я навіть подумала що це кондиціонер від жовтого відтінку. Він легкий, аромат в нього нагадує фарбу для волосся, хіба що не такий різкий ( аромат справа суб'єктивна і саме я стикалась з фарбою 1в1 з таким ароматом).

Кремоподібна текстура, дозволяє легко розподіляти продукт на волосся. Кондиціонер наче поглинається волоссям, тому я не одразу зрозуміла скільки його потрібно на мою довжину.

Він легко змивається, не викликаючи ніякої негативної реакції. Волосся після використання м'яке, пружне, зберігається хвиля і головне - ВОНО СЯЄ. О так, цей блиск помітен навіть на моєму волоссі, в найпохмурий день.

Після використання кондиціонеру, додаткового зволложення на моє волосся не потрібно, але ось якийсь спрейчик було б не погано - волосся трошки заплутується.

Мені дуже сподобався цей продукт.

Він гарно працює як з шампунем з лінійки Food For Soft ( я б сказала ідеально) , так і з іншими шампунями на моїй колекції.

До тестування цього продукту я перейшла не одразу. Як ви знаєте, крем фарби доволі чутливі до впливу олій : ті допомагають швидше вимити відтінок, особливо на тільки що пофарбованому волоссі (якби не помічала цього, не уточнювала). Можливо саме через це, я не вважаю свій відгук повністю повноцінним. Використовувала я її 5 разів і ось що можу сказати.

По-перше аромат : він дивовижний. Активний аромат ванілі і горіхів, мають в собі доволі спокусливу сімуш, яку прикрашає авокадо і легкий квітковий аромат. Так, я описала це доволі яскраво, хоча в реальності все не так "парфумовано". Але аромат приємний, він гарно відчувається на волоссі.

Текстура у продукта доволі цікава. Вона наче масляниста, але це схоже на рідкий шовк, бо навіть пальці після використання, неначе стають ідеальними. Так і волосся: воно здається більш м'яким, більш живим і блискучим і кінчики більше схожі на соплі. Так, так, без цього ніяк))) Так, при використанні продукта, я помітила що волосся постійно треба розчісувати, бо через деякий час вони стоють немов сосульки на кінчиках. Це трошки розчаровує, але знаєте - я здогадувалась. Моє волосся не на стільки сухе, а дозування продукта я досі не зрозуміла, бо додаю на все волосся менше каплі.

Волосся легко розчісується, не потребує додатковго захисту. Після використання фену або брашу - воно все ще блискуче і виглядає здоровим.

На моєму волоссі, олійка дуже впливає на чистоту. Голова чиста всього один день, навіть якщо продукт використовується тільки на самі кінчики.

Я дуже хочу потоваришувати з нею, бо позитивні риси олійки - переважають погані.

Не хочу повторювати свої власні слова, але доведеться "Отдже : я закохалась."

Спрей являється мультифункціональним засобом, який допомагає вирішувати безліч проблем і робить він це ідеально.

Починаючи з аромату, який нагадує солодку цукерку слівку-лінивку. Це солодко, це шлейфово і ідеально. Я люблю такі аромати і для мене це значно плюс. Він інколи може виступати як парфум) Але ж не в ароматі справа, справа в його властивостях.

Він сприяє гарному зовнішньому вигляду, надає сяйва, допомагає при розчісуванні, не обтяжує, не забруднює, робить волосся наче з обкладинки журналу. Також, цей продукт можна використовувати як термозахист і як так і роблю. Тут він просто 100/100.

Текстура у нього рідка, прозора, з білим підтоном. Він легко розподіляється по волоссю , моментально роблячи з нього роботи Да Вінчі. Він прибирає пухнастість, при тому не впливає на "рідні хвилі". Спрей дає максимально гарний і натуральний ефект. Хочете волосся як у ельфів ? Так ось всі вони їм користуються.

Процитую свій старий допис : "Як сказала вже Крістіна "Гребінець просто сковзить по ньому" . І ЦЕ ПРАВДА. Дійсно, його хочеться просто сидіти і розчісувати."

Мій фаворит і однозначна любов. Краще поки не зустрічала.