Кузя Ю-а

Топ засіб від прищів Re.Care

Болтушка, з ароматом саліцилки і календули в перемішку з глиняною маскою) Абсолютно чудовий засіб, що мені підходить та стоїть на повторі! Чудово підсушує прищик за одну ніч.

Anti-Pimple Drying Lotion від Re.Care – локальний засіб для швидкого та ефективного усунення прищів і почервонінь.

Завдяки рожевому каламіну, цинку та бісабололу, продукт заспокоює, підсушує і загоює уражену шкіру.

Він усуває бактерії, що спричиняють недоліки, регулює секрецію себуму, матує шкіру і захищає її від повторних подразнень.

Наносиш цю рідину болтушку (доволі густа по текстурі) і залишаю на ніч. Вона підсихає Гарно, бо в складі глина.

Я використовую цю болтушку майже щотижня :) Ну от працює засіб.

Він швидко підсушує прищі, знімає почервоніння та зменшує біль від висипу. Особливо подобається ефект прохолоди і тонізування, який відчувається після нанесення. Шкіра стає матовою, здоровою та висипи зникають.

Обов'язково струшуйте флакон перед використанням. За допомогою ватної палички нанести невелику кількість засобу на попередньо очищену шкіру, локально на елемент запалення.

Використані ватні палички не занурювати в засіб повторно. Рекомендовано використовувати на ніч.

Лінійка закриває повну рутину для проблемної шкіри. Очищення, тонізування та зняття висипань.

огляд на гель для вмивання тут: https://club.makeup.com.ua/post/52519/

А я ще залюбки розкажу про тонер!

Re.Care Exfoliating Face Toner – відлущувальний тонер із 2% саліциловою кислотою для очищення та оновлення шкіри. Ефективно видаляє ороговілі клітини, очищає пори та нормалізує вироблення себуму, запобігаючи висипанням.

По відчуттям, він не сушить шкіру. А навіть зволожує, при явному ефекті очищення шкіри.

Re.Care Exfoliating Face Toner чудово очищає пори та вирівнює тон шкіри. Саліцилова кислота працює ефективно, зменшує кількість висипань і подразнень. Шкіра стає м'якшою, а обличчя виглядає більш свіжим і здоровим.

Рекомендую!!

Ось так, випадковим чином, засіб за засобом я маю вже всю лінійку і максимально задоволена станом шкіри!

17 жовтня, 2024
Кузя Ю-а
17 жовтня, 2024