Топ засіб від прищів Re.Care
Локальний засіб від прищів підсушуючий Re.Care Anti-Pimple Drying Lotion
Болтушка, з ароматом саліцилки і календули в перемішку з глиняною маскою) Абсолютно чудовий засіб, що мені підходить та стоїть на повторі! Чудово підсушує прищик за одну ніч.
Реально працює!
Anti-Pimple Drying Lotion від Re.Care – локальний засіб для швидкого та ефективного усунення прищів і почервонінь.
Завдяки рожевому каламіну, цинку та бісабололу, продукт заспокоює, підсушує і загоює уражену шкіру.
Він усуває бактерії, що спричиняють недоліки, регулює секрецію себуму, матує шкіру і захищає її від повторних подразнень.
Наносиш цю рідину болтушку (доволі густа по текстурі) і залишаю на ніч. Вона підсихає Гарно, бо в складі глина.
Загалом, найменший сип і…
Я використовую цю болтушку майже щотижня :) Ну от працює засіб.
Він швидко підсушує прищі, знімає почервоніння та зменшує біль від висипу. Особливо подобається ефект прохолоди і тонізування, який відчувається після нанесення. Шкіра стає матовою, з доровою та висипи зникають.
Обов'язково струшуйте флакон перед використанням. За допомогою ватної палички нанести невелику кількість засобу на попередньо очищену шкіру, локально на елемент запалення.
Використані ватні палички не занурювати в засіб повторно. Рекомендовано використовувати на ніч.
Нагадую, що існує ціла лінійка засобів від re:care
Лінійка закриває повну рутину для проблемної шкіри. Очищення, тонізування та зняття висипань.
огляд на гель для вмивання тут: https://club.makeup.com.ua/post/52519/
А я ще залюбки розкажу про тонер!
Re.Care Exfoliating Face Toner і 2 % саліцилки
Re.Care Exfoliating Face Toner – відлущувальний тонер із 2% саліциловою кислотою для очищення та оновлення шкіри. Ефективно видаляє ороговілі клітини, очищає пори та нормалізує вироблення себуму, запобігаючи висипанням.
По відчуттям, він не сушить шкіру. А навіть зволожує, при явному ефекті очищення шкіри.
Сама крута лінійка бренду для усунення запалень і здорового вигляду шкіри. І ціна - бюджет!
Re.Care Exfoliating Face Toner чудово очищає пори та вирівнює тон шкіри. Саліцилова кислота працює ефективно, зменшує кількість висипань і подразнень. Шкіра стає м'якшою, а обличчя виглядає більш свіжим і здоровим.
Рекомендую!!
Ось так, випадковим чином, засіб за засобом я маю вже всю лінійку і максимально задоволена станом шкіри!
Коментарі (0)