Гель на Мільйон!
Очищаючий гель для обличчя Re.Care Skin & Pore Cleansing Gel
Мій новий улюбленець!
Всім привіт! Хочу поділитися враженнями про неймовірний засіб, який став для мене справжньою знахідкою - Очищаючий гель для обличчя Re.Care.
На затест цей продукт мене вмовили мої подруги, і я безмеж но вдячна їм за це, адже цей гель вразив мене з першого використання!
Пакування та текстура
Гель упакований у зручну пластикову тубу об'ємом 200 мл, що полегшує його використання. Дозатор-помпа зі STOP функцією забезпечує зручне дозування засобу.
Текстура гелю прозора та гелеобразна, а для одного разу мені достатньо всього 2 натискань, хоча я завжди люблю бути щедрою у використанні!
Аромат та відчуття
Аромат гелю освіжає, що робить його ідеальним для вмивання вранці - це справжнє пробудження для шкіри!
Прл склад
Окрему увагу варто звернути на склад. Тут ви не знайдете дешевих піноутворювачів, натомість гель збагачений:
- Ніацинамід
- Пантенол
- Екстракт Ламінарії
- Екстракт Грейпфруту
- Екстракт Алое
Ефект та результати
Я вражена, наскільки ефективно цей гель очищає шкіру без пересушування. Навіть моя чутлива зона над губою почуває себе комфортно після вмивання! Шкіра виглядає здоровою і свіжою, що є для мене найголовнішим.
Крім того, я помітила, що з моменту початку використання продукції серії Re.Care, кількість запалень значно зменшилась. Це заслуга комплексного підходу, адже я вже встигла спробувати й тонер цієї ж серії, про який обов'язково розповім у наступному дописі.
Мій висновок :
Re.Care Skin & Pore Cleansing Gel став незамінним елементом моєї рутини догляду за шкірою. Я всім рекомендую спробувати його, адже він дійсно вартий уваги! А приємна ціна, як окремий бонус 😍
Коментарі (0)