Аюрведична ол ія проти випадіння волосся Sesa
Олія для волосся перетворює сухе волосся, дарує блиск, об'єм, покращує стан кінчиків що січуться. Приємно пахне. Чудовий склад.
Всім привіт.
Продовжую вас знайомити зі своїм доглядом за волоссям.На цей раз придбала індійське масло проти випадіння волосся Sesa ayurvedic oil. Проблема випадіння волосся для мене особливо актуальна, тому пробую і дешевші, і дорожчі засоби для боротьби з цією проблемою.Що можу сказати з приводу олії Sesa?Воно чудово доглядає сухе волосся і реально перетворює його зовнішній вигляд. Флакон об'ємом 100 мл мені вистачило на місяць застосування (використовувала 2 рази на тиждень).Можливо, цього часу мало, щоб побачити результат. І потрібно місяців 2 використовувати дане масло. В основі даної олійки лежить олія кокоса, і при кімнатній температурі воно є твердою, іноді густою масою, але при нагріванні на водяній бані олія набуває рідкої форми тому його легко наносити, в комплекті йде насадка у формі гребеня для зручного нанесення і це дуже добре економить засіб.Склад мене просто вразив великою кількістю натуральних корисних інгредієнтів: 18 екстрактів лікарських рослин.Тримаю олійку на волоссі 3-4 години або всю ніч, а вранці змиваю, аромат від олії залишається не надовго, засіб не обтяжує волосся, а навпаки надає їм додатковий прикореневий об'єм. Вони стають одночасно легкими та пружними. Тому саме для сухого і пошкодженого волосся це масло як живильний і відновлювальний догляд відмінно підійде.
Коментарі (0)