Ya Yana

Топ-5 засобів для відновлення волосся

Топ-5 засобів для відновлення волосся
Топ-5 засобів для відновлення волосся

Основна задача, яку я ставлю собі у догляді за волоссям — зберегти довжину. Мені важливо, щоб кінчики не сіклися і не ламалися, бо я хочу відростити волосся, хоча б по лінію талії.

Отже, розповідаю про засоби, які виборюють для мене кожен сантиметр.

Топ-5 засобів для відновлення волосся
Топ-5 засобів для відновлення волосся

Основний компонент формули — екстракти водоростей. Вони відповідають за живлення та відновлюють пошкоджене волосся.

Виробник каже, що ефект буде вже після першого використання і це правда. Моє волосся стало більш наповненим, щільнішим, а розчісувалося взагалі без проблем. Я спеціально (при першому нанесенні) не використовувала інших засобів. Тільки маска, кондиціонер та термозахист. І ефект був відчутним.

Спосіб використання продукту не з легких. Тут краще використовувати шапочку з підігрівом, але я її не маю, тому просто загортаюся в рушник. Отже, спочатку тримаємо 5 хвилин на вологому волоссі, далі вдягаємо шапочку, рушник і носимо ще 15 хвилин. Змиваємо. Наносимо кондиціонер.

Аромат маски приємний, свіжий, не набридає.

Консистенція густувата, потрібно добре розподілити маску у долонях, щоб використання було економнішим.

Термозахист — це база, ґрунт, без нього нікуди. І молочко від Davines — однозначно найкращий варіант з усіх можливих. Воно відновлює, одночасно запобігаючи появі нових проблем. Діємо на випередження.

Воно не лише захищає, а й робить волосся слухняним, щоб укладка давалась легше. Продукт також живить, не крадучи об’єм. Він дуже легкий і підійде для тонкого волосся. Ще один плюс — укладка тримається довше.

А цей аромат... його не переплутаєш ні з чим. Хочу парфуми, креми і лосьйони з таким запахом, він просто неймовірний. Подруга каже, що аромат чоловічий, грубуватий, але приємний. Для мене  — це запах крамниці одягу сегмента люкс.

Сама в шоці, що таке існує. Так, метали погано впливають на наше волосся, а знаходяться вони в проточній воді. Тут мова не лише про сухість, а й про тьмяність. Метали добряче вимивають колір фарбованого волосся, роблять блонд жовтеньким, а мій насичений червоний виводять в помаранч.

L'Oreal Professionnel створили цілу лінійку косметики проти впливу металів, та я поки знайома лише з олійкою і вона дуже крута. Ось що вміє:

  • зберігати колір фарбованого волосся
  • живити та зволожувати волосся по довжині
  • нейтралізувати дію металів, проникаючи глибоко в структуру волосся
  • бути термозахистом (до 230°С);
  • зміцнює волосся, знижує ризики ламкості

Наношу на вологе волосся після миття. Не змиваю.

Аромат нагадує щось трав’яне, типу сиропу від кашлю. Але після нанесення стає більш схожим на аромат салонної косметики.

Міст відновить блиск волосся та зробить пасма ідеально гладенькими. І те, як він це робить, схоже на магію. Наносимо, прочісуємо, одразу бачимо результат.

Я часто використовую його на другий день, після миття голови, коли все ще виглядає пристойно, але хочеться довершеності і сяйва. А ще, спрей приведе волосся до тями після прогулянки у вологу погоду. Не знаю, чи працює це на кучерявому та пухнастому волоссі. Але моє пряме, яке починає стирчати в різні боки, воно приводить до ладу.

Паковання спрея з розряду еко, тому не дивуйтеся, якщо плячешка буде дещо деформуватися. Зате пластику на неї пішло менше)

Розпилювач робить свою роботу чудово, а легкий косметичний аромат не застрягає на волоссі.

Фінальний крок відновлення — живлення кінчиків. Олія Alfaparf чудово з цим впорається. Рослинний колаген та комплекс натуральних олій добре закривають лусочки, роблять кінчики щільними та міцними.

З нанесенням треба обережно. Мені вистачає всього двох крапель для помітного ефекту. Більше точно не треба.

Аромат і паковання потрапили в саме серце. Моя бабуся переплутала флакон із парфумами і збиралась затестити 😂. Флакон скляний і дійсно стильний, а ось аромат нагадує солону карамель. Тому, бабусю не засуджуємо))

Окрім цього, олійка підходить для тих, хто робить кератинове випрямлення. Продукт здатний підтримувати ефект між процедурами.

Ось такі мої 5 кроків до довгого і здорового волосся, ідеального зрізу та наповнених кінчиків. Відновлюю, підтримую колір, живлю і зволожую, як тільки можу. Безмежно вдячна цим помічникам. А вам — за увагу. 😘