Mary Ost

RE.CARE | Кислотний пілінг для обличчя

Після багатьох спроб знайти засіб, який міг би справді перезавантажити шкіру та зробити її гладенькою і сяючою, я вирішила дати шанс кислотному пілінгу від бренду Re.Care. Раніше мене трохи лякало слово "кислоти", але цей продукт змінив моє уявлення про глибокий догляд за шкірою. Чи може пілінг бути настільки ефективним і водночас делікатним? Виявляється, так.

Об'єм: 30 мл.

Бренд: Re.Care

Вік: 18+

Призначення: пілінг, звуження пор, проти запалень, розгладження

Тип: для всіх типів шкіри

Класифікація: професійна

Термін придатності: 12 місяців після відкриття

СКЛАД

Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycolic Acid, Propanediol, Glycerin, Sodium Citrate, Polysorbate 20, Salicylic Acid, Anthocyanins, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum.

Основні діючі компоненти цього продукту — це комбінація трьох потужних кислот:

- Гліколева кислота — допомагає відлущувати поверхневі шари шкіри, видаляючи омертвілі клітини та покращуючи її текстуру. Вона стимулює оновлення клітин і сприяє рівномірному тону шкіри.

- Саліцилова кислота — бореться з висипаннями, проникаючи глибоко в пори, очищуючи їх і зменшуючи ризик появи акне. Її антибактеріальні властивості роблять її незамінною для проблемної шкіри.

- Молочна кислота — зволожує шкіру, зберігаючи природний бар'єр і роблячи шкіру м'якою та гладенькою.

а також:

- Антоціани - одні з найпотужніших антиоксидантів.

Пілінг представлений у стильній картонній упаковці, яка одразу викликає відчуття професійного догляду. Дизайн пакування мінімалістичний, із домінуючими білими та рожевими відтінками.

Скляний флакон має простий, проте елегантний вигляд. Невеликий об'єм робить його зручним для транспортування, а дозатор-піпетка дозволяє точно регулювати кількість засобу, що є важливим для таких продуктів, а тим більше, якщо це перший досвід з кислотами.

Густа однорідна рідина насиченого червоного кольору, легко наноситься та розподіляється по шкірі.

Аромат майже відсутній, ледь відчуваються кислотні ноти.

Використовую цей пілінг 1-2 рази на тиждень ввечері, після очищення обличчя. Наношу рівномірно на суху!! шкіру кінчиками пальців, як і зазначено в інструкції. Витримувати засіб на шкірі потрібно не більше 10 хв, я на початку тримала 5 хв, наступні ж рази збільшила до 8хв, моїй шкірі цього достатньо. Важливо уникати контакту з ділянками навколо очей. Після нанесення можна відчути легесеньке пощипування — це нормальна реакція на кислотні пілінги. Також потрібно не забувати використовувати SPF, оскільки кислоти роблять шкіру більш чутливою до ультрафіолету.

Після трьох тижнів використання цього кислотного пілінгу я помітила значні зміни. Шкіра стала більш рівною, сяючою, неймовірно гладесенькою і помітно зменшилися пори.

Засіб не пересушує шкіру, не стягує її та не викликав ніяких алергічних реакцій.

Цей продукт не тільки ефективно очищає, але й робить шкіру м'якою та свіжою. Це саме той засіб, який працює без агресивного впливу і залишає помітний ефект оновлення.

Кислотний пілінг від Re.Care - чудова альтернатива салонним процедурам.