getejra

Моє тестування #melab3testmakeupclub

Моє тестування #melab3testmakeupclub

Трохи більше трьох тижнів тому я отримала від MAKEUP Club

на тестування ось таку лінійку https://club.makeup.com.ua/looks/51516/ , за що їм щиро вдячна, адже завжди цікаво пробувати щось нове. Для мене було неочікувано, оскільки прийняла участь в челенджі з ось цим фото https://club.makeup.com.ua/looks/50284/ більше для "годицця", оскільки вже тестувала цю сироватку 10 мл, отримавши пробний зразок в аптеці, та не отримавши якогось результату - відклала її.

Цього разу підійшла до тестування фундаментально: використовувала вранці та ввечері, замінила майже весь свій догляд, щоб він не конфліктував з LRP. Також зі мною разом тестували ще дві людини: мама 59 років та хлопець 31 рік.

Моє тестування #melab3testmakeupclub

Це дійсно ніжний очищальний засіб з ефектом мікропілінгу. Гель для вмивання працює в декількох напрямках одночасно, допомагаючи позбутися багатьох проблем. При регулярному використанні помітно покращується стан як жирної, так і тьмяної шкіри, з грубою та нерівною поверхнею.

Створений на основі нового та ексклюзивного, запатентованого інгредієнта La Roche-Posay — Меласила™ для помітного зменшення навіть стійких темних плям;
- збагачений ніацинамідом для швидкого, кращого та тривалого результату.

Флакон зручний, виготовлений з міцного пластику, напівпрозорий - тому можна слідкувати за залишками, хороший комфортний та якісний дозатор.

Я спінювала гель між вологими долонями та наносила на шкіру легкими масажними рухами, піниться він чудово, відчуття на шкірі також дуже приємне.Але якшо потрапляв на губи - то одразу ж жахлива гіркота в роті - не люблю таке. Тому дууууже ретельно змивала водою, уникаючи прямого контакту з очима, бо пече нещадно.

Мої враження: вмиватись ним дуже приємно, але після стягує обличчя, якщо не використовувати додатково крем - виникає шелушіння. Аромат має дуже приємний.

Сироватка створена спеціально для боротьби з гіперпігментацією шкіри та профілактики появи нових ознак знебарвлення. Mela B3 Serum містить ексклюзивні компоненти, що піклуються про обмінні процеси епідермісу, зокрема, вироблення меланіну. Функціональний засіб повинен вирівнювати тон, покращувати вигляд обличчя, також виробник обіцяє заспокійливий та протизапальний ефект.

Флакон зручний надійний, виготовлений з напівпрозорого скла фіолетовго кольору зі зручним гігієнічним дозатором у вигляді піпетки. Виробник позиціонує консистенцію як надлегку, з чим особисто я не згодна - вона доволі щільна і я спеціально зробила фото на якому видно як вона стікає по обличчю. залишаючи густий слід, але дійсно рівномірно розподіляється та швидко всотується.
Обіцяно, що не залишатиме липкої плівки - але у нас всіх трьох було таке відчуття.
Збагачена інноваційною молекулою Мелазил і 10% ніацинаміду - от мені здається.,що це працює якраз ніацинамід. З позитивного - зараз вона мені шкіру не фарбувала (можливо тому що я засмагла трішки за літо, а мама й хлопець дуже смагляві, тому на них взагалі не було помітно відтінку), а от на початку літа моя біла шкіра фарбувалась в персиковий колір. З цікавого - моя маленька сироватка 10 мл має більш персиковий колір, а вже повнорозмір -рожевий. Коли я влітку з розчаруванням відклала міньку - думала, що навряд повернусь до цього засобу. але потім почитала в клубі, що вона гарно працює на шкірі тіла і також спробувала на слідах від великих внутрішніх прищиків - і ось там вона справді спрацювала: висвітлила шкіру, з синьо-коричневого відтінку шкіра повернулась в рожевий, так, сліди ще помітні. але вже взагалі не критично. Не знаю чим це пояснити - хіба що виробленням себуму на шкірі обличчя, а на шкірі тіла - його відсутністю?

а тепер давайте до найцікавішого. Мені 36 років, дуже світла шкіра, до якої практично не береться засмага, сонцезахистом постійно користуюсь останні 2 роки, пігментні плями дуже свіжі та маленькі, з"явились на початку цього літа. По логіці сироватка мала б дати на них хороший результат. Але ні. Жодного. Під час користування у мене було враження, що вони стали трііішечки світліші та зменшились, але коли я порівняла фото - ні, то мені здавалось. Чи повернусь я до цього засобу?точно ні. Але я бачила дієві результати в клубі і щиро радію за дівчат!

Моїй мамі 59 років, все своє життя вона смаглява, проводила багато часу на сонці та користувалась спф лише на пляжі, лише два останніх роки користується ним влітку. Не користується доглядовою косметикою та декоративною, вмивається милом, шкіра схильна до жирності. Скажу одразу - вона ледве витримала ці 3 тижні, за що я їй щиро вдячна) їй дуже пересушувало шкіру, під кінець третього тижня було лущення на вилицях. Я це пояснюю тим що вона лише вранці брала спф поверх сироватки. а ввечері -ні. Результат ми не побачили: ні освітлення, ні зменшення.

Хлопцю 31 рік, дуже смаглявий, шкіра жирна. Спф не користується, на сонці проводить багато часу, оскільки займається велоспортом та часто їздить на велосипеді за добу 200-400 км: тобто вітер, дощ, сонце, піт - і це все без жодного захисту шкіри обличчя. Як наслідок - вже кілька років на щоці є велика пігмента пляма ( і слід від велоокулярів😁). Це тестування йому далось важко, як і моїй мамі, так як він нічим не користується, а тут і вмивачка, і сироватка і спф, ще й двічі на день 😂. Ввечері була категорична відмова наносити крем на шкіру, що, логічно, закінчилось лущенням шкіри. Результат також не помітили.

Ось таким планувався мій догляд на цей період, але крем Cos De BAHA M.A. Peptide Cream https://club.makeup.com.ua/looks/53626/ був замінений праткично одразу на Filorga Hydra-Filler https://club.makeup.com.ua/looks/53556/

Одночасно з кремом була проведена й заміна тонеру, оскільки у мене якраз був пілінг-тонік L'Oreal Paris Revitalift Glycolic https://club.makeup.com.ua/looks/53480/ і представниця бренду порадила мені його поки прибрати. Я повернула в догляд https://club.makeup.com.ua/looks/53629/

Ось так виглядав мій фінальний догляд протягом цих 3-х тижнів. Підсумовуючи все вище написане:

-точно не повтрюватиму ці засоби -на мені вони не працюють

-засоби вимагають додаткових дій та замін в своїй рутині

-сироватка не дуже економна, ми використали її повністю, тобто 30 мл вистачає на 9 тижнів при викорситанні двічі на день

- щиро радію за тих, на кому ця лінійка працює, бо це дуже образливо витратити такі не маленькі кошти і не отримати бажаного (або хоч якогось результату). З усієї цієї лінійки мені справді сподобався крем проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі, SPF30 - як сонцезахист. Але в мене є бюджетніші аналоги, тому я не бачу сенсу купувати для себе повнорозмір. Я люблю бренд La Roche-Posay та деякі їхні засоби дуже дієві, але саме ця лінійка моє особисте розчарування, оскільки на мені вона не спрацювала.