Vik_Sem

Paese | Ніжне сяяння здорової шкіри

Paese | Ніжне сяяння здорової шкіри
Paese | Ніжне сяяння здорової шкіри

Бестселером професійного польського бренду Paese є розсипчаста рисова пудра. Але для тих хто знайомий з брендом, не менш улюбленим продуктом є компактна пудра Paese illuminating covering powder зі світловідбиваючими частинками.

Упаковка, зовнішній вигляд

Пудра була упакована в картонну коробочку, на дотик ну дуже приємна. Сама пудра знаходиться в стандартній пластиковій шайбі. Зроблена із досить якісного, міцного матеріалу. Не скрипить, не розвалюється і не квола. Закривається кришка щільно, до клацання.

На звороті є інформація про склад, так само є номер і назва відтінку, обсяг засобу. Футляр має велике дзеркало та була захисна плівка.

Paese | Ніжне сяяння здорової шкіри

Пудра випускається в 4х відтінках, у мене тон 2С - теплий бежевий. У рефілі видно дрібні перламутрові частинки, тиснення класичне.

Текстура:

Пудра дуже дрібного помолу, м'яка та шовковиста навпомацки. У ній немає окремих частинок чи вкраплень; за текстурою мені такі продукти ближче. На шкіру лягає дуже красивою тонкою вуаллю і не дає "ефекту маски" або зайвої запудреності. Загалом тоненька, легенька та дуже приємна у використанні. Пудра має легкий сатиновий фініш та найніжніший перлинний відтінок. При цьому окремих блискіток я у складі не бачу. Виходить ефеки "доглянутої шкіри", яка ніби світиться зсередини.

Для тих, хто боїться, блищить вона дійсно дуже стримано і делікатно, це жодною мірою не хайлайтер. Навіть найделікатніший і найскромніший хайлайтер із усіх сяятиме буде яскравіше. Це саме пудра, тож можете не переживати.

У той же час пудра не робить з обличчя жирний млинець. Виходить, що вона підсвічує шкіру, але при цьому матує і фіксує решту макіяжу в той же час.

Спресована пудра дуже щільно та дуже вдало. Можна сміливо крутитися пензлем, ні в чому себе не відмовляючи, а вона навіть не припадає пилом ні крапельки. За це їй окремий респект. Набирається не сказати щоб занадто рясно, але це швидше плюс.

Бонуси

А ще плюс таких пудр, що підсвічують, у тому, що вони допомагають скоригувати легкі недоліки макіяжу.

Тобто десь Ви трохи нап'ятнили скульптором/рум'янами, то пудра це все трохи згладить. Звісно, ​​якщо все зовсім погано, то не врятує. Але загалом крутий бонус. Та навіть якщо все рівно лягло, пудра якимось дивним чином все змішує і виходить максимально органічно та природньо.

Ця пудра дуже красиво і тоненько лягає на шкіру, її зовсім не видно на обличчі. Виходить дуже красивий і дорогий ефект сяяння зсередини. Той випадок, коли сам продукт не бачиш, але обличчя в мить перетворюється: стає свіжішим і відпочившим.

Крім іншого, пудра непогано матує. Що мене чимало здивувало. Тобто ефект легкого підсвічування залишається, але при цьому жирний блиск не з'являється (ну або з'являється на порядок пізніше). Так що матування та фіксація на рівні.

Але якщо у Вас сильно жирна шкіра – може бути й інакше, майте на увазі.

А ще пудра за рахунок свого ефекту, що розсіює, непогано згладжує і вирівнює рефльєф шкіри, заблюрує пори. А завдяки легкому відтінку вирівнює загальний тон.

Висновок

Та, по суті, все вже сказано. Для мене це ідеальна пудра на кожен день, яка поєднує все найкраще та одразу.

Згладжування рельєфу, матування - лише мала частина переваг. Люблю її всім серцем та людям зі схожим типом шкіри рекомендую сміливо.