Pilirina 💛💙

SPLASH: коли свіжий огірок - альтернатива пекучому ментолу

SPLASH: коли свіжий огірок - альтернатива пекучому ментолу

Саме так я подумала коли її побачила.

Зізнаюся, аромат у цій пасті - це окрема тема. Нічого подібного раніше на просторах ринку зубних паст не зустрічала. Паста має виразний смак прохолодно-солодкого ментолу та свіжого огірка. Цікавий і приємний.

Коли говорять про природну свіжість зубної пасти я чомусь не одразу уявляю мʼяту. Природа для мене більше асоціюється з деревом, квітами і навіть.. Огірком. Так-так, чому б і ні☝️

Формула створена з турботою про здоров'я: без SLES, без SLS, без фтору та без цукру. А ще збагачена гліцерином та кальцієм для додаткового захисту та зміцнення зубів. Завдяки низькій абразивності можна бути впевненим у дбайливому догляді за емаллю. Особливо мені, бо маю надчутливу емаль.

Наночасточки гідроксипатиту кальцію зміцнюють та освітлюють емаль, заповнюють мікротріщини і захищають зуби від подразників. Мене здивувало, що цей елемент міститься у такій бюджетній пасті, адже цінники на пасти з гідроксипатитом кальцію коштують значно дорожче, він зміцненює внутрішні шари демінералізованої емалі. Цей процес сприяє видаленню кореневої причини появи карієсу.

Інгредієнти у складі дійсно особливі:

🔹 Бетаїн - забезпечує ніжний догляд та зволоження.

🔹 Касторова олія - природний захист від бактерій.

🔹 Кокос - для білосніжної усмішки та свіжості.

🔹 Ментол - дарує тривалу свіжість дихання.

🔹 Огірок - заспокоює та освіжає.

🔹 Олії та рослинні екстракти - комплексний догляд та захист.

Порівняно з іншими лінійками зубних паст, дизайн упаковки цієї виглядає круто і сучасно. Паста знаходиться у синьо-блакитній картонній коробочці. Смішні написи всередині підіймають настрій. Власне мені креативний гумор маркетологів бренду імпонує. Тюбик з пастою ніби стандартний, але пластик м'який, приємний на дотик, легко давиться. Ну коротше - для естетів саме те 👌

Більше – не завжди краще! ☝️

З одного боку, чим вище абразивність - краща очищаюча здатність зубної пасти. З іншого, висока абразивність пошкоджує емаль. Цей факт доведено. Я ж маю підвищену чутливість зубів до різних подразників, тож мені рекомендовані стоматологом низькоабразивні пасти, які матимуть мінімальний шкідливий вплив на емаль і дентин. Так що Splash - саме мій варіант. До речі, її можна використовувати з 12 років. Після чищення зубів цією зубною пастою емаль відчувається суперчистою, гладкою, блискучою, начебто відполірованою. Не всі пасти для чутливих зубів можуть зробити цей ефект. Нещодавно замовила органічну пасту зі Штатів - повний провал. Так враження, що вона взагалі нічого не чистить. Так що все пізнається у порівнянні.

Особисто для мене паста Splash відмінна: не палить своїм мʼятним смаком слизові та ясна, не лишає в'яжучого післясмаку, тільки легкий, свіжий смак огірка з мʼятою. Присмак огірка - звучить ніби смішнувато, але, повірте, він приємний. Чоловік коли вперше почистив нею зуби, вийшов із ванної зі словами: «Ого яка прикольна паста!»

Ну і як тут не звернути увагу на цікаву гелеву текстуру. Вона ніжна з ароматним смаком, - і це іі фішка, як у Marvis - створення особливих паст із м'якою консистенцією та оригінальними смаками.

З чищенням зубів теж все відмінно: паста добре піниться, чистить зуби до відчуття відполірованої емалі, не дратує слизову, не підвищує чутливість зубів.

Після чищення – відчуття чистих зубів, свіжості, а ще відчуття, що ти з'їла свіжий весняний огірок з мʼятою.

Після чищення зуби стають гладкі, не можу оцінити ефект відбілювання, оскільки нещодавно проводила чистку, але те, що зуби виглядають доглянутими це факт.

Паста просто перевершила всі мої очікування:

  • добре піниться
  • економна витрата
  • видаляє наліт за умови правильної техніки чищення
  • незвичний і приємний смак
  • відчуття свіжості після застосування
  • після чищення зуби гладкі
  • чутливість зубів помітно знизилася після двох тижнів застосування.

Відкрийте новий рівень гігієни разом з українським брендом Splash! Ціни приємні, якість - космічна. Можу рекомендувати упевнено. Обов'язково повторю її. Відтепер хочу спробувати всі смаки.

А ви але пробували якісь цікавинки від Splash? Як вам вони на смак?