Alina_Demchenko

Подорож у світ парфумерії разом з Avenue Des Parfums

Подорож у світ парфумерії разом з Avenue Des Parfums
Подорож у світ парфумерії разом з Avenue Des Parfums
Подорож у світ парфумерії разом з Avenue Des Parfums

Безкрайній світ парфумерії відкриває перед вами неймовірні пригоди, даруючи різну атмосферу і рідний настрій. Тому, серія від Avenue Des Parfums з назвою міст, здається мені більш ніж ідеальним маркетинговим рішенням, бо кожен аромат є потенціальною машиною часу, яка перемістить вас у будь яку епоху, у будь яку країну і місто, у будь який всесвіт.

Тож розглянемо моїх фаворитів серед жіночих ароматів, які я тестувала від цього бренду

  • Yummi Parma - аромат провінційного містечка неподалеку від Балонії, який має звабливу свіжість і шарм Італійскіх краєвидів.
  • Chilly Pattaya- аромат вашої ідеальної екзотичної відпустки, де вас оточує джунглі та сяйво розваг біля Сіамського залива
  • White Santorini - сильний, спокусливий аромат, такий же магнетичний, як і вулкан, що породив острів і заховав під попилищем цілу епоху.

Подорож у світ парфумерії разом з Avenue Des Parfums
Подорож у світ парфумерії разом з Avenue Des Parfums

З справжнім шармом і античною красою, аромат з перших секунд розкривається величним густим звучанням, де перші секунди виступає пряні фужерні ноти, які розкриваються прохолодно та трошки солоно, немов вода, якою оточен острів. Водяні прохолодні ноти грають гру з пряними квітами, які не тільки переносять мене до Греції, а заставляють поринути у античний світ.

Трошки дерев'янно-фужерний старт має в собі кислинку, яка гарно підводить нас до нот серця, де нас вже зачекався стиглий і вологий персик. Нота, яка прикрашена білими свіжими квітами, здається доволі знайомою по стилю звучання, але не переходить ту лінію між моїм фаворитом і моїм ворогом. На диво, на задьному плані, я чую легкий натяк на геліотроп. Легкий, ненав'язливий, прекрасно доповонючий інші ноти, він не викликає головний біль, не бере на себе зайвої уваги, а лише подовжує спокусливу чистоту, яку і дає цей аромат. Чистий і солодкий - так би я охарактерезувала середину і старт. А от база тут дещо цікава.

Через деякий час, аромат стає здебільш густим, зберігаючи при тому свою легкість і повітряність. Як таке може бути ? Навіть не знаю. Зі шкіри читаються білі тройнди і лілеї, які притрушені ранковою росою і прохолодним повітрям, а ось навколо вітає досить незвичний дерев'яний шлейф, темний і оговтуючий, немов хмари навколо діючуго вулкану. В базі гарно відчувається деревина і анімалістичні ноти, трошки цукру. Деревина здається і димною і солодкою водночас. Така комбінація вдало поєднується як зі стартом так і з серединою.

  • Старт: Іланг-іланг, водяний жасмин, бергамот, трав'яні ноти. Ох уж цей спокусливий іланг-іланг. Він додає глибини, але вилазить не в старті, а пізніше, на багато пізніше. Немов рідке золото він розтікається поміж нот і створює цю доволі величну композицію. Бергамот ідеальний варіант для цитрусу, який додасть свіжості і пряності водночас. Жасмін не сказати що відчувається, але думаю це в його стилі бути не таким помітним, але ідеально доповнюючи аромат. Трава додає реалістичності квітам і свіжості.
  • Середні ноти: Персик, цвіт груші, лілія, білий геліотроп, лист фіалки, троянда. Персик одна з моїх улюблених нот, але інколи має доволі опасне звучання для мене. Персик з Кірке старався пробитися, але утримався від домінування і додав лише якоїсь мускусності ції ноті. А я і не проти - звучить то гарно. Про геліотроп я вже казала - підспівує, а не домінує. Троянда додає пудровості і солодкості, але теж не ризикує і не лізе куди не треба. Аромат лілії теж саме. Інше - не відчула, все ж таки ті квіти що активні, доволі наполегливі, що вже казати за ніжне цвітіння груші.
  • База: кашемірове дерево, чорне дерево, амбра, боби тонка, ваніль, кокос, цукор. Я була впевненна, що є сандал, але тут є ноти, які дійсно пом'якшать деревину, та й боби тонка досить м'які. База м'яка, з великою долею деревини. Вона не пряна, не важка. Ваніль доречі звучить не кондитерськи, а більш дорого-багато)) Цукор перші секунди виступає трошки горіло, але далі м'яко грає разом з іншими нотами. Самостійно кокос я і не відчула і чесно - не хотілось. Композиція дуже витончена, велична, білосніжна, що кокос додав би не потрібного акценту, перетворивши античність, на якийсь сучасний курорт.

Я чесно кажучи побоювалась цього аромату, бо знаєте, мої відносини з ароматами в дусі Tiziano, трошки під напругою. Андромеду в житті чула тільки двічі і вона на багато важча за Санторіні, але знаєте, не варто думати що аромат від Avenue Des Parfums не має характеру. Має, ще і як має. В цьому мене запевнив персик.

Якщо хтось шукав бюджетний нішевий аромат з вайбами Андромеди - це найкраще що я чула. Нема нот що зфільшивили чи зробили аромат дешевим - тут все ідеально. От тепер думаю що дарма не ризикнула і не обрала 10мл.

Урбаністична картина і зелені луга з п'янкою тишею - це все про аромат Yummi Parma. Одразу зі старта нагріта під літнім сонцем свіжа трава, дає мені ковток свободи і теплого вітра, що ідеально поєднується з тугим зеленим яблуком. Перші секунди, аромат на межі фужерності : зелени листя, трава, свіжі польові і лісові квіти, весь цей тандем - ідеальна картина зелених горизонтів з блактиним небом. Поступово, до цієї зеленої композиції (обережно, багато слово"зелений") доєднується солодкувата цитрусова нота, волога і з мірою терпкості - грейпфрут чи памело. Вона прекрасно наповнюю цю картину життям, а також гарно поєднує тінь від крон яблуні і зелених плодів, до сонячної галявини, де росте медова тубероза. Ілюзурна квітка створює справжні краєвиди безлюдних холмів, на яких панує квіткова гармонія. Зелена, медова , вона втілює в собі і гармонію і бунт. Десь в повітрі грає магнолія і соковите яблуко, а на шкірі панує квіткова пудра.

Аромат вологий, життєрадісний і надихає на нові завдання посеред сірого міста. Ковток сонця і енергії, як вам таке ?) Мене особисто приваблює. Аромат простий, без якихось супер цікавих нот, хіба що огірок на шкірі доволі незвичний. Це прекрасний молодий аромат, для офісу, для прогулянки, для літа і взагалі на будь коли. Він не строгий, він як душа компанії.

  • Старт: Грейпфрут. Ну тут все очевидно, Ватсон. Додає вологи, солодкості і легкої кислинки.
  • Середні ноти: зелене яблуко, конвалія, фіалка, троянда і тубероза. Ілюзія соковитого яблука буде навколо вас весь час, хоча якщо вдуматися в звучання, відчувається не супер активно. Квіти стали прекрасним букетом, в міру солодким і в міру свіжим.
  • База: грейпфрут, огірок, магнолія. Не дивно, що грейпфрут виліз в мене десь в середині мінімум, бо був посилений і в базі, а про огірок я думала що то в мене так поєднання інших нот так звучить. Виявляється він тут був завжди.

Не складно зрозуміти що це дюп на яблучко від Донни, на яке я давно поклала око. За одним "але". Yummi Parma більш м'який, солодкий і яскравий. Донна в порівнянні здається менш ... цікавою мабуть. Тут дюп перевершив як на мене. Ви отримуєте не просто свіжий аромат, ви отримуєте сонячний аромат, який заряджає енергією на весь робочий день без колючої терпоксті цитрусів і черезмірної чистоти (хоча якщо що - я люблю яблуко від Донни Каран, але авеню впорались трошечки краще)

Хотіла його в тревел форматі, нажаль поки що немає, тож насолоджуюсь пробником.

Розкриваю карти одразу : мій фаворит.

Аромат з перших секунд зваблює нас солодким і соковитим стартом, де яскраво виділяється червоне яблуко. Це аромат справжньої Білосніжки, не інакше. Момент, коли ароматний сік, розпиляється навколо, коли по горлу стікає цей солодкий елексир.... Це дійсно казково.

Фруктовий старт стає лиш базою, який показує, як буде грати аромат надалі. Кислинка з яблука, яка здалась на секунду знайомою, стала поступово мінятися. З кожною секундою, аромат стає ще більш густим, ще більш казковим, без мильності чи дитячості. Він дійсно стає зіллям з іншого всесвіту. Можливо так для мене би і звучала Амортенція, те саме любовне зілля з Гаррі Потеру.

Соковиті фрукти, які лише підкреслюють яблуко, покриваються солодкою глазурью і весь аромат стає більш ванільним і вершковим.

І тут перед моїми очима довжезний подіум, який підсвічується рожевим світлом. Атмосфера драйву і краси панує навколо і ось ми на показі Victoria's Secret. Музика навколо, очі блистять від драйву і світ стає більш яскравим, під променями тисячі софітів.

Плоскість аромата мені навіть довподоби. Після того, як кисленьке яблучко набуло густоти, аромат так і грає : м'яко, солодко і ванільно. Аромат молодості і сексуальності, сміху і 15сантиметрових каблуків.

  • Старт: Фрукти. Ну так воно і є - є фрукти, а які і не зрозуміло.
  • Середні ноти: яблуко. Тут і зелене кисленьке яблуко, і червоне солоденьке, і яблучко від Ніни і як тільки воно не проявляється тут. Це справжній яблучний рай.
  • База: Ваніль, збиті вершки. Просто, солодко, читаємо.

Не дивлячись на легку базу ( ні деревини, ні мускусу), аромат доволі стійкий як для такої кокетливої композиції. Він вітає в повітрі і підіймає настрій своєю простотою. Фанати спреєв від VS - майте на увазі, він в цьому стилі. Хоча це і не дивно, бо його дальній родич - Eau So Sexy Victoria's Secret. Вони схожі відсотків на 65 десь, не більше. В супер теплу погоду, читаються вайби Хаяті, як би замість малинки було яблучко, бо така приємна активна компотність.

Нажаль аромат має вік, через свою грайливість, але на мені поки не виглядає наче я стараюсь молодитися і тому, я насолоджуюсь тим запалом і тим плейлістом, який хочеться слухати через вплив парфуму ( як мінімум Тейлор Свіфт включила і одразу стало все краще)