Zhukovka

Гуд Бай чорні цятки!

Гуд Бай чорні цятки!
Гуд Бай чорні цятки!
Гуд Бай чорні цятки!
Гуд Бай чорні цятки!

Привіт всім 🌸 Сьогодні розповім про тонер, якому вдалося мене здивувати! Чесно, ніколи б не подумала, що бюджетна українська косметика вразить мене набагато більше європейської професійної ! А секрет у простоті рецептури 🙂 Розповідаю!!!

Тонер випускається у пластиковій тубі об'ємом 150мл. Має зручний дозатор диск-топ та притаманний бренду дизайн 🌸 Мені подобається, що на пляшечці присутня ВСЯ детальна інформація щодо продукту і не треба нишпорити сайтами, щоб дізнатись, як же ним користуватись! Лайк 👍

Консистенція тонеру прозора, рідка та щільніша за воду. При проведенні ватним диском по шкірі, протягом перших секунд відчувається легка маслянистіть ( не жир, не олія, плівки не лишає, не липне)

Аромат ледь вловимий, що чудово підійде чутливий власницям 🙂

Найголовнішим критерієм для мене є АФІГЕЗНИЙ склад. 📖 По-перше у складі 2% саліцилки і це саме той ідеальний відсоток, коли кислота помітно працює!

По-друге у складі за основу вода, а не спирт і це просто супер новина, бо я довго шукала тонер, який буде допомагати моїй комбі шкірі, а не пересушувати її!

Я побачила результат за дуже короткий проміжок часу ⏳ Перше, на що я звернула увагу - це чорні цятки! Вони дійсно стали майже невидимі!

Тонер дійсно звільняє шкіру від забруднень і розщеплює надлишки шкірного сала!

Саліцилова кислота також має антибактерільні та протизапальні властивості, котрі в свою чергу допомагають боротися з акне. Що помітила я? Комедони поділені на 2!

Я з впевненістю раджу власницям проблемної шкіри звернути увагу на цей тонер і продовжую користуватися ним й надалі! І так, не забувайте про SPF 🙂