Олена В

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Replenishing Night Care

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Replenishing Night Care

Пишу свій відгук з невеликим запізненням, бо у мене трапилась неприємність: через тиждень після початку користування всією лінійкою Q10 мене почало обсипати мілкими прищиками. І я не могла зрозуміти саме на який продукт з цієї лінійки у мене така реакція (чи взагалі на все🤣).

Зробивши перерву,прибравши висипання і почавши вводити продукти поодинці, я готова робити висновки! І на щастя, це не реакція на цей нічний крем.

Бо цей крем-це знахідка по багатьом параметрам!🤗

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Replenishing Night Care

Текстура: як для нічного крему у нього дуже легка текстура. Крем прям тане при контакті зі шкірою. Миттєво всмоктується і не залишає липкого шару чи плівки. У мене нормальна шкіра. Але він підійде і для сухої і мабуть для комбі,бо він при нанесенні стає невагомим. Добре зволожує, не масний, на ранок шкіра з ним виглядає відпочившою і дуже зволоженою.

Аромат:віддушки у Nivea це моя любов. Бо всі креми чи сироватки пахнуть неймовірно приємно. В цьому кремі я уловила ледь -ледь натяк на цитрусові нотки. Аромат дуже приємний. Так ,на мою думку, пахне доглянутість.

Колір: білий, з трохи жовтуватим відтінком.

Якості:

✅крем добре зволожує

✅ має незначний ліфтинг ефект, без відчуття зтягнення🥰Візуально трохи розгладжує зморшки

✅ освіжає.

✅швидко вбирається, без липкості і масного вигляду на шкірі.

✅не важкий, не надто щільний. Зараз на зиму-це просто знахідка. Шкіра зранку після нього як персик!

✅після користування ним з'являється відчуття, що шкіра наповнена вологою і вже не така спрагла. Крем дійсно круто напитує шкіру.

✅висипів у мене не викликав,почервоніння чи шелушіння також.

✅бюджетна знахідка.

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Cocoate, Methylpropanediol, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Stearyl Alcohol, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Panthenol, Lanolin Alcohol, Tridecyl Stearate, Tridecyl Trimellitate, Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate, Carbomer, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Limonene.

В складі є :коензими, ланолін, макадамія, олія ши (каріте), пантенол, саліцилова кислота, убіхінон.

Моя рекомендація спробувати цей крем, адже він легкй, добре напитує шкіру, гарно зволожує, підтягує і при цьому досить бюджетний!

Дякую що читаєте!🥰

Допис про денний крем з цієї лінійки тут

https://club.makeup.com.ua/post/52521/