𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Поживний крем для рук з маслом ши та вітаміном Е

Поживний крем для рук з маслом ши та вітаміном Е

Нещодавно Shelly презентували новинку - поживний крем для рук з маслом ши та вітаміном Е у святковому дизайні.

Пакування дуже гарне, нагадує, що свята вже незабаром.

Поживний крем для рук з маслом ши та вітаміном Е

Крем знаходиться в картонній коробочці на шовковистій петельці. По центру прорізне віконце, скрізь яке видно сам крем.

Туба з м'якого пластику, компактного розміру. Це чудовий варіант, щоб брати з собою у сумочку, багато місця він не займає. Кришечка мініатюрна. Об'єм: 40 мл.

Горловина туби захищена фольгою.

Крем в міру густий, консистенція не дуже щільна, білого кольору, має приємну легку текстуру.

Аромат запеченого яблука з пряною корицею неймовірний! Якби описати однією фразою - то це аромат зимових свят. Цей запах завжди асоціюється саме з новорічними і різдвяними святами - він такий атмосферний і смачний тут, просто краса! Пахне натурально, не різко, підіймає настрій. Він затишний. Мені ну дуже сподобався.

Крем з легкістю розподіляється, шкірою вбирається дуже швидко. Як для поживного - текстура не жирна, але живить він гарно. От за що люблю креми (та і не тільки) від Shelly, що у засобів максимально комфортні текстури, та при цьому дієві формули і супер догляд.

Крем інтенсивно зволожує, пом'якшує, робить шкіру рук шовковистою і еластичною. Не залишає після себе жирної плівочки. Буквально одразу після нанесення можна продовжувати займатися своїми справами.

Шкіра рук на дотик стає дуже ніжною, гладкою і м'якенькою, а пахне як! Запах тримається досить довго, але зовсім не набридає. Це ще один прекрасний крем від Shelly, який приємно вразив ефектом і таким класним ароматом. Новинка чудова.

Завдяки такому красивому святковому пакуванню, цей крем стане гарним варіантом на подарунок.

Якщо обожнюєте яблучно-коричний аромат - то знайдете ще одного ефективного помічника, який забезпечить повноцінний догляд за вашими ручками.

Дякую за увагу