Рідкі рум'яна- помада 3в1 Parisa Cosmetics Cheek Kiss
У відтінку 02 Coral
Давно задивлялась на ці рум'яна від Parisa і вирішила, що настав їх час. У лінійці представлено 5 відтінків на любий смак, я ж обрала для себе самий яскравий - відтінок 02 Coral. Такий соковитий, насичений, справжній корал, я дуже люблю такі відтінки!
Рум'яна заявлені як універсальний продукт-мультитаскер : для губ, щік, мабуть базові відтінки і на очі можно наносити і буде дуже красиво та гармонійно, але я свій використовувала покі що лише на щічки.
Рум'яна у пакуванні з матового пластику, яке дуже приємно тримати в руках.
Зручний аплікатор, на якій одразу набирається багато продукту - це зручно, якщо користуватись через палитру. Рум'яна не мають ніякого запаху. Текстура мусова, як збитий легкий крем, не жирна, дуже класна. З часом фіксується, але дає з собою попрацювати та не залишає плям.
Пігмента багато, але і розтушовуються рум'яна без проблем пензлем, спонжем обо пальчиками.
Освіжають, класно поєднуються з яскрасиви губами. В мене достатньо світла шкіра, але інородно це не виглядає. Відтінок трошки не такій помаранчевий, як я б хотіла, але дуже мені сподобався! Для виразного яскравого рум'янцю треба нанести зовсім небагату кількість, вистачіть, мені знається, на все життя)
Коментарі (0)