𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Подарунковий набір від Tink Magic Time

Подарунковий набір від Tink Magic Time

Нещодавно Tink випустив новинку - подарунковий набір в святковому пакуванні до якого входять бальзам для губ і крем для рук.

Оформлення засобів дуже гарне. Картонний коробок з петелькою виглядає чарівно, як і дизайн самих продуктів.

Подарунковий набір від Tink Magic Time
Подарунковий набір від Tink Magic Time
Подарунковий набір від Tink Magic Time

Бальзам для губ в мініатюрній тубі із м'якого пластику. Формат ідентичний іншим бальзамам цього бренду. Аплікатор скошений, гладкий, має маленький отвір, скрізь який засіб акуратно дозується.

Бальзам досить густий, напівпрозорий. Назовні видавлюється тоненькою "змійкою" і на перший погляд здається прям дуже щільним, але миттєво тане від тепла шкіри і з легкістю розподіляється по губах ковзаючими рухами.

Аромат супер приємний, одразу асоціюється з зимовими святами. Він поєднує у собі ноти апельсину і кориці, чим мені дуже нагадує пиріг, який просочений апельсиновим сиропом, а зверху прикрашений корицею. Я такий обожнюю і часто купляю, так от аромат ідентичний, він смачний, створює затишну атмосферу і святковий настрій. Запах насичений, але не приторний. Спочатку він більш інтенсивний, а згодом відчувається не так яскраво. Якщо ви полюбляєте таку комбінацію, то віддушка прийдеться до душі. Я від неї в захваті.

Бальзам лягає однорідним шаром, не містить грудочок. На губах виглядає прозоро, надає їм красивого блиску.

Текстура засобу приємна, не жирна, відчувається максимально комфортно, без липкості.

Губи у мене схильні до сухості на протязі усього року, в холодний період стають більш проблемними, так як на них з'являються корочки, місцями тріскаються і дуже пересихають. Без бальзаму я не можу ходити навіть влітку.

Новинка від Tink мене порадувала. Бальзам гарно доглядає за губами, ефективно зволожує, живить, активно пом'якшує, розгладжує, захищає губи від пересихання і сприяє більш швидкому загоєнню.

Доречі, у нього не тільки приємний аромат, а і смак, він такий солоденький! Я залишилася

задоволеною.

Крем для рук в компактній тубі об'ємом 40 мл. Чудовий варіант, щоб носити з собою.

Аромат ідентичний бальзаму, по інтенсивності трішки насиченіший, відчувається трохи довше, огортає святковою атмосферою і навіює приємні спогади.

Крем середньої густоти, білого кольору, має поживну текстуру, але вона відносно легка, не жирна, вбирається швидко. Після остаточного поглинання ніякої олійності нема, липкості також.

Засіб гарно зволожує і живить, надає ручкам особливої м'якості, гладкості і шовковистості, миттєво усуває сухість і надовго забезпечує відчуття комфорту.

Після використання зовнішній вигляд суттєво покращується, шкіра рук виглядає більш доглянутою, на дотик стає оксамитовою.

Ця новинка також дуже сподобалась по властивостям та аромату. Для мене це чудовий крем по всім характеристикам, який повністю перекриває мої потреби.

Я вперше спробувала крем для рук і бальзам для губ від цього виробника і моє знайомство вийшло вдалим.

Цей набір стане класним варіантом як на подарунок, так і для себе, неодмінно потішить власницю не тільки якістю, а й святковим ароматом, який абсолютно виправдовує свою назву Magic time.

Дякую за увагу