Олена В

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Mask

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Mask

Я обожнюю користуватись тканинними масками в своїй б'юті рутині. Бо вони прекрасно "реанімують" шкіру, живлять,освіжають. З ними виходить легко релаксувати😜і переключати увагу з повсякденної метушні на себе рідну!

Чесно, трохи боялась спробувати цю таканинну від Nivea,бо відгуки на мейкапі були кардинально різні. Одні дівчата писали, що це чудо, інші-що маска викликає опіки,подразнення і всякі висипи.

Але все ж ризикнула і перше що подумала після зняття:чому я не спробувала її раніше!😍

Пакування: стильне,яскраве.

Призначення:від зморшок, живлення, ліфтинг, розгладження Об'єм:28g Інгредієнти:касторова олія, коензими, убіхінон

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Mask

Аромат: ну аромат-вау. Як і все із Nivea. Я не перестаю підкреслювати, що аромати в косметиці Nivea це особливе блаженство. Аромат ніжний, дуже приємний і наче огортує тебе шовком. Аромат догляду і чистоти.

Сама маска: лекало зручне, вирізи більш-менш підходять на моє маленьке обличчя. В лекалі лоб дуже великий.

Маска дуже щедро просякнута есенцією (есенція має трохи жовтуватий колір). Вистачило обмазати шию,руки навіть і потім після зняття ще нанесла шар повторно на обличчя.

Тримала до 20 хвилин.

Відчуття після:

✅дуже гарне зволоження

✅ непоганий ліфтинг (це видно на фото).

✅ шкіра реально пружніша

✅немає відчуття стягнення, але є відчуття підтягнення.

✅Маска добре освіжає, у мене зняла почервоніння і додала свіжості.

✅Відчуття що я відпочивала десь і досить довго. Це кайф і блаженство.

✅Липкості не було після зняття маски. Я есенцію зазвичай не змиваю,лише в тих випадках,якщо вона не комфортна мені. Ця есенція легко всмокталась і я нанесла просто через хвилин 15 крем.

Тканина маски на 100% із рослинної сировини.

Склад

Aqua, Butylene Glycol, Propanediol, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sphingomonas Ferment Extract, Chondrus Crispus Extract, Lithothamnion Calcareum Extract, Allantoin, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-10 Laurate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Hydroxyethylcellulose, Arginine, Saccharide Isomerate, Phytic Acid, Xylitol, Sodium Polyglutamate, Citric Acid, Sodium Citrate, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Parfum

Маскою дуже задоволена. Вважаю гарним варіантом для надання шкірі свіжості, зволоження і відпочинку. Дуже актуальна річ перед якимсь святом чи подією.

Щиро рекомендую спробувати. Ціна бюджетна.

Дякую за увагу!

https://club.makeup.com.ua/post/53738/

Посилання на вже мою любімку -нічний крем з Q10Nivea.