𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Дякую Makeup Club за можливість тестування нових засобів і власне за знайомство з брендом. Це мої перші косметичні продукти від SKINBAR.

До тестувального набору входили 4 альгінатні маски і 2 баночки патчів.

Отже, ділюся своїми враженнями про кожну позицію.

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Альгінатна маска зволожувальна з гіалуроновою кислотою та екстрактом зеленого чаю Hyaluronic Acid & Green Tea Extract Alginate Mask

Оформлення у всіх масок однакове. Це величенький пакет-саше об'ємом 25 г.

Маска в порошкоподібному стані, бежевого кольору. Активними компонентами являються: діатомова земля, каолін, спіруліна, екстракт зеленого чаю, гіалуронова кислота, пантенол і не тільки.

У сухому стані чутно приємний аромат маски, а при розведенні він стає більш яскравим і насиченим. Попри свою інтенсивність, мені він сподобався. Запах свіжий, нагадує суміш водоростей, глину, зелений чай і чомусь чую конвалію.

Усі 4 маски мають ідентичний спосіб приготування. Розводити їх необхідно 1:1.5 водою кімнатної температури.

При розведенні поспішала все зробити скоріше, аби встигнути до її пластифікації, але як видалося, застигає вона не дуже швидко, є час неспішно її нанести і зробити фото.

Після ретельного перемішування консистенція виходить однорідною, практично без грудочок. Доречі, при змішуванні з водою вона набуває зеленого, або навіть болотного відтінку. Такий колір дає спіруліна.

На обличчі відчувається комфортно, не пече, подразнення не викликала. Наносити слід товстим шаром, тримати 10-15 хв.
Зняти одним пластом я її не змогла, хоча тримала достатньо.
По ефекту маска мені сподобалася. Вона круто очистила шкіру і здається, що витягнула із пор весь бруд, чорні цятки стали менш помітними.Тон шкіри вирівняла, візуально обличчя посвітлішало. Зволожуючий ефект від неї гарний, шкіра одразу стала м'якою, гладенькою, більш пружною і підтягнутою, без натяку на сухість і стягнення.

Є лише одне зауваження - маска трохи фарбує шкіру. Після неї прийшлось протирати обличчя ватним диском на якому залишилися зелені сліди.

Альгінатна маска відновлювальна з пептидами і вітаміном

SKINBAR Peptides & Vitamin C Alginate Mask

Порошок мілкого помолу жовтувато-бежевого кольору, при електричному освітленні має чарівний вигляд, бо тоді в ньому видно безліч сяючих часточок. При денному світлі цього шиммеру не видно.

У сухому стані маска має дуже приємний цитрусовий аромат, але при розведенні він стає менш яскравим і тоді вже відчувається так, немов у глиняну маску додали аскорбвнової кислоти.

Розводиться гарно, ретельно перемішуючи, консистенція стає однорідною, застигає теж не дуже швидко. На обличчі комфортна, не створює якихось неприємних відчуттів.

Зняти цілою також не вдалося.
Ефект від маски класний! Вона ефективно очищує, матує, звужує пори, трохи освітлює і вирівнює тон. Ця альгінатна маска немов пробуджує шкіру, додаючи їй більш свіжого вигляду і роблячи її на дотик ніби оксамитовою.

При електричному освітленні після можна побачити місцями мікро-блискітки, але сильно вони не виділяються, щоб обличчя явно сяяло від них. В майбутньому обов'язково її повторю, бо маска приємно вразила і показала чудовий результат.

Альгінатна маска-детокс з деревним вугіллям та екстрактом центели SKINBAR Bamboo Powder & Centella Extract Alginate Mask

Порошок світло-сірого кольору, при розведенні стає значно темнішим (відтінок мокрого асфальту), запах приємний, в міру насичений, відчуваються характерні нотки, які притаманні засобам з вугіллям.

По всім технічним характеристикам (приготування/розведення і нанесення) все аналогічно попереднім. Порошок легко розводиться, масса виходить однорідна. Взагалі, отриманої суміші (всього вмісту пакета) навіть трошки забагато на обличчя.

Краще, звісно, щоб робити цю маніпуляцію лежа і щоб хтось з цим допоміг, бо коли наносиш стоячи, то товстий шар потроху спускається до низу. Якщо наносити лежа, то краще вдасться створити однорідний щільний шар на все лице (і тоді 25 г. як раз оптимально).

Що по результату?

Це ще одна чудова альгінатна маска, яка забезпечує гарний очищуючий ефект, підтягує, зволожує, надає пружності. Шкіра після неї не пересушена, в процесі відчуття максимально комфортні. Обличчя на дотик гладеньке і м'яке, пори звужені, тон трохи рівніший, присутня матовість. Знімала також частинами, бо цілою не вдалося, вона рвалась по краям, тому одним пластом не вийшло.

Альгінатна маска заспокійлива з керамідами та екстрактом перлів SKINBAR Ceramides & Pearl Extract Alginate Mask

Порошок світло сірого кольору. Так, як маска містить спіруліну, то при розведенні набуває яскравого зеленого кольору. Аромат має наче парфумерний, дуже мені знайомий.

Замішування таке ж легке, маса однорідна, без грудочок, застигає не швидко. Тут також по відчуттям абсолютний комфорт, маніпуляція приємна і розслабляюча, для обличчя справжній релакс.

Знімала її теж частинами, але на цей раз спіруліна не пофарбувала мою шкіру. Ефект від альгінатної маски подібний до попередніх: це ретельне очищення, звуження пор, надання шкірі матовості і ліфтинг ефекту. Після маски є відчуття чистоти і свіжості. Шкіра на дотик м'яка, ніжна і гладенька. В принципі, працює теж супер, мені сподобалась.

Взагалі, альгінатні маски рекомендовано використовувати 1-2 рази на тиждень, а за потреби шкіри можна навіть провести інтенсивний курс на протязі декількох днів, що я і зробила, враховуючи сроки тестування. І за весь цей час помітила, що використовуючи ці маски шкіра стала виглядати краще, очищення вони дають ідеально, та крім цього забезпечують чудовий догляд.

Із всіх 4 найбільше мені сподобалася зволожуюча, навіть не дивлячись на те, що вона фарбує шкіру, вона мені дала найкрутіший ефект, навіть чоловік помітив, що шкіра саме після неї виглядала супер і візуально були видимі зміни. Також зачепила своїм ефектом та, що з вітаміном С, але інші теж гарні і дієві.

Патчі гідрогелеві під очі освітлювальні з кофеїном та вітаміном С
SKINBAR Caffeine & Vitamin C Hydrogel Patch

Патчі представлені в картонній коробці. Банка з міцного пластику, в комплекті на захисній мембрані йде ложечка.

Патчі золотистого кольору, напівпрозорі. Есенції всередині банки достатньо, віддушка виражена слабо, вона легка, косметична.

Патчі ідеальної товщини (не тонкі і не товсті), мають дуже вдалу анатомічну форму. Складені акуратно у 2 стовпчики, не м'яті, краї рівні.

До шкіри прилягають щільно, не сповзають, добре тримаються. Відчуття з ними комфортні, вони не печуть і не викликають подразнення. Основними компонентами являються кофеїн і вітамін С.

Знімаю їх приблизно через 15 хв.

Результат від даних патчів мені подобається.

Вони чудово зволожують, освіжають, тонізують, трохи знімають набряклість, гарно розгладжують мілкі зморшки, надають природного сяяння. Заломів не залишають, есенція після зняття вбирається швидко, не створює липкості.

В принципі, я завжди очікую такого ефекту, щоб зранку освіжити шкіру під очима, прибрати сліди втоми і ці патчі прекрасно з цим справляються. Виражених темних кіл я не маю, тому не можу сказати як вони діють у цьому напрямку, але легкий освітлюючий ефект від них є. Загальні враження у мене хороші.

Патчі гідрогелеві під очі освіжальні з гіалуроновою кислотою та екстрактом центелли азіатської
SKINBAR Hyaluronic Acid & Centella Asiatica Extract Hydrogel Patch

Гідрогелеві патчі представлені в такому ж пакуванні, як і попередні. Есенції в банці достатня кількість. Патчі блакитного кольору, вираженого запаху не мають, я його практично не відчуваю. Товщина і форма - аналогічні до золотистих, можна назвати ідеальними в цьому плані.

Патчі не м'яті, всі однакові, краї рівні.

Вони одразу гарно прилягають до шкіри, не сповзають, навіть якщо займатися своїми справами, то вони добре тримаються. На своєму досвіді (як з цими, так і іншими) помітила, що якщо на продукті не забагато есенції, то нікуди вони не діваються, тож надлишки рідини краще залишити в банці.

По відчуттям з ними комфортно, вони не непучть і не подразнюють ніжну шкіру навколо очей.

Патчі я завжди тримаю в холодильнику і зранку прохолоджуючий ефект від них неймовірно приємний і пробуджуючий.

Ефект від них досить не поганий, але я б не сказала, що є якісь супер видимі зміни. Патчі тонізують, зволожують, розгладжують епідерміс, але, як мені здалося, то золотисті з цим справлялися краще (ефективніше розгладжували дрібні зморшки). Липкості після себе не залишають. Освіжають, можуть справлятися з незначними набряками.

Якщо б у майбутньому я вибирала серед них, які б взяти повторно, то скоріше за все обрала з кофеїном і вітаміном С, бо від них результат був кращий.

Бокс викликав у мене приємні враження, класні засоби, деякі обов'язково повторю.