Жучок 🐞

Midnight Nice

Midnight Nice

Нарешті знайшла час залишити пост про користування парфумованим гелем 💚

Який у нього аромат?

Свіжість лимона з сексуальністю пачулі, для мене це дає відчуття бадьорості , енергічності - і при тому загадковості.

Аромат після використання гелю залишається на тілі - проте дуже акуратно - і це супер, я не люблю коли гель пахне активніше ніж парфуми, а особливо коли вони з зовсім різних жанрів)

Початкова нота: Кедр, Лимон, Цитрон
Нота серця: Водяний гіацинт, Жасмин, Рожевий перець
Кінцева нота: Ірис, Амбра, Білий мускус, Ветівер, Пачулі, Тикове дерево

Напишу про плюси які найшла у цього гелю:

• Формула містить D-пантенол, алантоїн та гліцерин, які зволожують, пом'якшують і заспокоюють - після гелю шкіра дійсно відчувається зволожена
  • Ковпачок у гелю фліп-топ - такі я люблю найбільше, бо деколи буваю такі незручні шо поки відкриєш то або надломиш ніготь або знервушся) А в Midnight Nice це займає буквально 1 секунду
  • Густа консистенція - засобу вистачить думаю надовго
  • Не тестується на тваринах - це насправді дуже важливо і тішить що українські бренди так свідомо до цього ставляться

З мінусів:

• Побачила що існує ще парфумована вода з цим ароматом і пожаліла що не обрала її також , бо мені здається що це саме найкраще комбо - брати гель і парфуми одного аромату щоб вони посилювали звучання один одного. І дуже круто що є декілька ароматів Avenue Des Parfums де представлені обидва продукти - буду це враховувати на майбутнє 💚
Midnight Nice