Кузя Ю-а

Патчі з біоретинолом Hillary

Я не прихильник ретинолу, бо ніколи і не використовувала. Та й не було потреби.

Проте, бакучіол якраз свято просуваю і використовую. Впевнена, що всі знають що це природній ретинол, із максимально сильними властивостями анті-ейдж. Але найцікавішою знахідкою став формат патчів для зони навколо очей Із ним. Його можна і літком, і на сонечку, і менше протипоказів .

Виробник hillary. Маю ще просто бомбічне масло для зняття мейку від цього бренду. Писала тут по нього, кому цікаво ✔️ https://club.makeup.com.ua/post/53248/

Але поговоримо про патчі. Вони подаються з лопаточкою. Щільно закривається кришечка та дуже багато активної рідини.

Патчі Bacuchiol Wrinkle Correcting & Eye Lift Patches від бренда Hillary справді стали приємним відкриттям у моєму догляді за шкірою навколо очей. Їхня гідрогелева текстура відразу дає відчуття свіжості та зволоження, що особливо важливо для делікатної зони навколо очей.

Особливо відзначу біоретинол, який працює дуже м'яко, але ефективно. Я помітила, що зморшки стали менш помітними, шкіра виглядає більш пружною і підтягнутою, а темні кола та набряки суттєво зменшились. Гіалуронова кислота забезпечує чудове зволоження, що помітно навіть після одного використання.

Екстракти дамаської троянди та ірландського моху працюють в комплексі, надаючи шкірі здоровий вигляд і тонус. Загалом, це чудовий варіант для тих, хто шукає делікатний, але дієвий засіб проти ознак старіння та втоми навколо очей.

Лиш подивіться! Одне задоволення від використання цих патчів!

Реально ідеальні. Незнаю, чи ви так робите, я ще патч на міжбрівку кладу :) Там мені теж зморшок не потрібно 🥹

Ефект моментально. Шкіра розгладжена та сяйна.