Аніта

Сироватка для росту вій Feg Eyelash Enhancer

Сироватка для росту вій Feg Eyelash Enhancer

Довгі, густі та красиві вії моя мрія. Не скажу, що я незадоволена своїми віями, і все ж таки "немає границі досконалості".
Комусь це дано природою, хтось нарощує, а хтось пробує за допомогою сироваток виростити довгі та красиві вії. Сироватки для росту та зміцнення вій завжди мали популярність у дівчат. Ось і я вирішила спробувати засіб для росту вій, обрала сироватку від бренду Feg. Читала багато відгуків на цей засіб, були і гарні і негативні. Який ефект я сподівалася отримати? Мені хотілося бачити свої вії довшими, об'ємними + пара помахів чарівною тушшю і можна злітати.
Спершу про сам засіб. Сироватка FEG Eyelash Enhancer - це інноваційний продукт для поліпшення росту і міцності вій. Його ексклюзивна формула сприяє зростанню вій, роблячи їх більш густими, товстими і довгими. Продукт містить натуральні компоненти, які покращують стан вій і сприяють їх здоровому росту. Пептиди і токоферол, що входять до складу, мають потужний позитивний вплив на здоров'я вій. Пептиди допомагають зміцнювати структуру вій, сприяють прискоренню росту і роблять їх густішими та об'ємнішими.

Трішки про пакування: сироватка знаходилася у картонній коробці, яка була захищена прозорою плівкою. Упаковка якісна, на кожній стороні розташована інформація про продукт, запобіжні заходи, нанесення та ін. Є товарний знак, що ще більше сприяє якості продукту. Сама пляшка із якісного пластику. Тонкий футляр, що нагадує туш для вій. Кришечка легко відкручується. Отвір тонкий, обмежувач нормальний, навіть якщо футляр з необережності перекинути, будьте впевнені, рідина не протікає. Аплікатор-пензлик дуже зручний у використанні: легко можна провести тонку лінію вздовж верхніх вій, при цьому не потрапивши засобом у вічі. Кінчик не гострий, матеріал м'який. Рідина прозора, без запаху.

Ну а тепер найголовніше, мої враження. Купила я цей продукт під враженням від тисяч позитивних відгуків у мережі. Ефект мене просто вражав, на фото у дівчаток вії шикарно виглядали, як нарощені. Отже, я з нетерпінням приступила до використання в передчутті приголомшливого результату. З віями до використання Feg особливих проблем не було, вони не випадали, виглядали здоровими. Але хотілося мати більше довжину і об'єм. Користувалася сироваткою я кожного вечора на протязі трьох тижнів. Але результат так і не настав. За весь час використання засіб не викликав у мене алергії чи роздратування. Посилене зростання та збільшення густоти вій я не помітила. Можливо пройшло замало часу, але бачила відгуки, що після двох тижнів у дівчат з'являвся бажаний результат. Як висновок - цей засіб на моїх віях не працює. Продовжу тестування, можливо потрібно більше часу.