Бальзам для волосся від Dott
Парфумований бальзам для глибокого зволоження волосся з гідролізованим шовком і гіалуроновою кислотою
Окрім ідеального аромату нішевої парфумерії, космічного дизайну хочу виділити його дію! В мене вʼюнке волосся та частенько хоче жити своїм життям :) Проте бальзам швидко приборкує мої кучері та надає їм здорового блиску!
Знайомство починалось з міні пробніка, а завершилось покупкою повнорозмірки) Розумієте, що він реально крутий.
Парфумований бальзам для глибокого зволоження від бренда Dott – це справжній рятівник для пересушеного та неслухняного волосся. Завдяки комплексу кислот, серед яких гіалуронова, молочна, гліколева та лимонна, бальзам глибоко зволожує кожну волосину, відновлює її структуру та запобігає ламкості. Волосся стає м'яким на дотик, шовковистим та еластичним, а завдяки мікрошимеру воно набуває здорового сяйва.
Відчуття, ніби волосся - шовкове!
Я обожнюю такий ефект. Коли наносиш засіб, не встигаєш навіть розтягнути на довжину, а вже волосся із засобом починає танути та тікати крізь пальчики. Стає ніби одним цілим з водою та бальзамом. Просто обожню. Такий ефект часто дають професійні засоби і люкс!
Такий же ефект в Dott. Хоча бренд сміло можна віднести до українського люксу. Бо це точно і не масс, і далеко не міддл. Тому, dott відношу до українського люксу!
Лиш подивіться на цей космічний естетизм пакувань 🩷 я млію!
Щодо аромату - фужерні й деревні ноти кардамону, ветиверу та бурбонської ванілі створюють атмосферу розкоші й чуттєвості, що додає догляду особливого задоволення. І як вже я казала вище, нагадує нішеві парфуми 🤩
Щиро рекомендую 🩷
Особливо тішить, що засіб допомагає боротися з посіченими кінчиками, що є для мене важливим аспектом. Легкий аромат залишається на волоссі тривалий час і додає догляду нотку вишуканості. Ідеальний варіант для всіх, хто хоче зробити своє волосся живим, шовковистим та блискучим.
Коментарі (0)