anya_kozachenkoo

Рятую волосся від випадіння

Рятую волосся від випадіння

Від випадіння волосся я страждаю кожну осінь, волосся в мене сиплеться дуже сильно. В минулому році я пила вітаміни, але до зими воно всерівно випадало як і кожного року. Дуже часто мені траплялася реклама тоніка з розмарином від бренду Weleda, ціна доволі небюджетна була, але спробувати хотілось. Нещодавно в тік тоці я побачила бюджетний аналог тоніка від Weleda. Це був тонік, який за складом майже однаковий з попереднім, від бренду Isana. Це німецький бренд, доволі популярний в Німеччині. Тому так як ціна була нижча, я його вирішила спробувати.

Об'єм 150 мл, виготовлений в Німеччині.

Цей тонік має в своєму складі екстракт розмарину та базиліка. Аромат приємний трав'яний з нотками м'яти та спирту. Текстура як звичайна водичка. Плашечка має зручний носик для нанесення тоніка на шкіру голови.

Як його використовувати: я наношу в проділ на шкіру поступово, втираючи пальчиками засіб в шкіру голови. А також використовую масажну силіконову щітку для голови, для підсилення ефекту. Наносити слід зранку та ввечері, кожен день.

Цей засіб не жирнить волосся. Аромат не залишається на волоссі.

Ефект : я користуюсь 2,5 тижні , використала вже півпляшечки. Волосся дійсно в половину стало менше випадати (зазвичай воно лізе всю осінь). За миття волосся я назбирую по ванній всього невеличкий жмут волосся, яке випало, а до того можна було на перуку назбирати🤪

Засіб не подразнює шкіру голови та не викликає себорейного дерматиту.

Тому однозначно можну сказати ,що засіб працює. Буду ним користуватися й надалі.

Рятую волосся від випадіння
Рятую волосся від випадіння
Рятую волосся від випадіння
Рятую волосся від випадіння
Рятую волосся від випадіння