Yana_Pa🫧

Фарба для волосся Casting Crème Gloss

🫧Ох, дівчат.

Зараз буду здавати явки і паролі на цю фарбу, бо це бомба.

Насправді, я вже колись писала, що холодним темним або середнім русявкам дуже важко знайти фарбу для волосся, щоб пофарбувавшись не виступав червоний підтон у волоссі. Ну і звісно, щоб не був занадто темним! Як от шоколадний чи каштановий.

Ну ви зрозуміли, є багато деталей, які треба врахувати 😂.

Не буду описувати, скільки фарб я перетестила, щоб знайти ту яка мені підійшла. Але все таки я її знайшла!

І це "Casting Crème Gloss" від Loreal Paris відтінок 5102.

*Складаєтся, як і будь-яка фарба із фарби, окислювача, маски і рукавичок. До речі, маски навіть на моє довге волосся вистачає не на один раз.

*Спосіб застосування теж стандарт. Змішали, нанесли, зачекали, змили. Звісно ж, хоч і зазначео,, що фарба дбайливо ставиться до волосся, але по факту вона всерівно псує волосся. Можливо в трохи меншій мірі. Але все ж таки псує!

*Результат, одразу після фарбування можна побачити на відео і фото ( волосся висушене природнім шляхом).. Основа середньо русе волосся. Трохи з часом фарба підзмивається з волосся і стає не такою насиченою. Відтінок стає більш темно русий чим каштановий.

*Але я була б не я, якби не відмітила мінусів.

Через те що фарба потрохи змиваєтся, десь за місяць вам прийдеться підфарбовувити сиве волосся. І ще один мінус, те що фарба досить не бюджетна. Тому, найкраще її брати на знижках ( як от зараз)🫧