𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Подарунковий набір Tink Make a Wish Christmas set

Подарунковий набір Tink Make a Wish Christmas set

Tink випустив ще один чудовий подарунковий набір у святковому оформленні, який стане прекрасним варіантом на подарунок, а також для себе.

До його складу входять: гель для душу, лосьйон для тіла і вируюча пудра.

Подарунковий набір Tink Make a Wish Christmas set
Подарунковий набір Tink Make a Wish Christmas set
Подарунковий набір Tink Make a Wish Christmas set

Дизайн - чарівний! Картонний коробок захищений плівкою. Позаду є відривна полоска, щоб акуратно усе відкрити. На кожну позицію є опис.

Гель для душу Superfood for body Make a Wish

Засіб представлений в прозорій пластиковій банці, скрізь яку видно його наповнення. Гель червоного кольору, але коли його виливаєш назовні, то колір не такий насичений, більш світлий. Кришечка мініатюрна, із заліза.

Об'єм: 250 мл.

Консистенція гелю середньої густоти.

Аромат - окрема тема. Він дуже класний! Одним словом - святковий. Це саме те, що треба у прохолодні вечори. Гель пахне яблучним штруделем з пряною корицею, смачно і спокусливо, підіймає настрій.

Аромат насичений, при цьому не різкий, в процесі використання заповнює собою усю ванну кімнату і створює святкову атмосферу

За своїми властивостями видався гарним варіантом для щоденного використання. Піниться добре, маючи делікатну формулу, очищує м'яко, ретельно видаляє забруднення, не провокує сухості і відчуття стягнення. Після прийняття ванни/душу на тілі все ще залишається цей казковий шлейф, але більш легкий і невагомий. В своєму складі гель містить мигдалеву олію, яка забезпечує пом'якшувальну і поживну дії.

Лосьйон для тіла Superfood for body Make a Wish

Лосьйон теж в прозорому пластиковому флаконі, але оснащений дозатором, що дуже зручно і практично.

Об'єм: 250 мл.

Лосьйон білого кольору, не густий, має легку і ніжну текстуру.

Аромат ідентичний гелю для душу, це справжня насолода! Як же він приємно пахне випічкою і пряностями, словами не передати...

Завдяки своїй легенькій структурі, лосьйон легко розноситься по шкірі і швидко вбирається. Він гарно зволожує і живить, при цьому не обтяжує, не створює після себе жирної плівки, липкості не лишає, не скочується. Засіб пом'якшує, надає еластичності і шовковистості, роблячи шкіру на дотик оксамитовою. Віддушка огортає затишним ароматом, від чого підіймається настрій. По доглядовими властивостям лосьйон чудовий, повністю перекриває мої потреби.

Вируюча пудра для ванни Superfood for body Make a Wish

Це ще одне цікаве доповнення до цього набору.

Пудра знаходиться в такому ж самому флаконі, що і гель.

Вага: 200 г.

На вигляд - це порошкоподібні гранули рожевого кольору.

Аромат аналогічний усій лінійці.

Виробник рекомендує висипати засіб у кількості 100 грами, тобто половину банки на ванну.

Потрапляючи у воду, пудра одразу починає вирувати, неначе гейзер, ненадовго створює на поверхні пінну шапку і характерні шиплячі звуки (подібні до бомбочок). Воду забарвлює у легкий рожевий колір. Разом з гелем для душу посилює релакс. До того ж, пудра має і доглядові властивості.

Для тих, хто любить бавитись подібними штучками - класна річ.

Набір мені сподобався, він ідеальний до новорічних свят, хоча я залюбки користуюся ним і зараз.

Дякую за увагу