Tanserb

MAKEUP Набір пов'язок, трикотаж "Marsala&White"

MAKEUP Набір пов'язок, трикотаж "Marsala&White"

Аксесуари від власного бренду интернет-магазина MAKEUP мені дуже подобаються. Хто ж не знає знамениті шопери чи косметички від MAKEUP ? Тому, коли мені треба було замінити мою пов’язку, то я без вагань вибрала пов’язки від MAKEUP. Гарно, що у наборі дві пов’язки – одна мені, інша мамулі.

MAKEUP Набір пов'язок, трикотаж "Marsala&White"

Як я вже писала, у наборі дві пов’язки. Біленька пішла до мами, а марселеву я залишила собі (бо вона не така марка, а я дуже люблю замазати пов’язки у різні там масочки)

Матеріал трикотаж. Виробник пише, що у складі є ще еластин для довговічності. На справді, матеріал по моїм відчуттям натуральний, бавовняний. Він нормально тягнеться (мені б хотілось навіть більше еластану). Пов’язочки не дуже тонкі, достатньо щільні. Дуже приємні до шкіри, бо у складі в основному бавовна.

Розмір. Мені підійшла пов’язка ідеально по розміру. Не передавлює, але тримає волосся дуже добре.

Чи Розтягнулася пов’язочка? Купила я ці пов’язки у липні та стала свою використовувати з першого ж дня. Виходить 3 місяця щоденного використання. Моя пов’язочка за цей період зовсім не розтягнулася, як нова!

Загальні враження. Спитала у мами, вона каже, що їй не дуже зайшла пов’язка. Не каже чому, щось не дуже зручно й крапка. А ось мені дууууже сподобалась. Я її як спробувала перший раз, так до своїх старих жодного разу не повернулась. Використовую кожен день вранці та ввечорі коли умиваюсь, щоб пов’язка тримала волосся та мій чубчик. Та кілька разів на тиждень, коли роблю маски для обличчя. Тому, скільки людей, стільки й вражень. Але мені дуже сподобалась