Olga Voronova

Знайти винних

Знайти винних

Я вже згадувала, що завжди можу знайти свою сестру в натовпі, бо вона виділяється. Як в натовпі, так і серед нас. Вона єдина білявка з блакитними очима серед зеленооких та темноволосих.

Економіст, що не може порахувати скільки їй потрібно сумок. Завжди ще одної не вистачає) Виділяється любов’ю до шлейфових ароматів та напоїв з трьома сиропами.

Зізнаюсь, мій ніс не завжди витримує її експеременти😅

Знайти винних

Витриманий скляний флакон з металом золотого кольору. Відбитки пальців залишає, але загалом гарно.

В стилі будинку Гуччі. Якщо ви не дивились фільм, рекомендасьйон)

Насичений

Гучний

Емоційний

Бо таких вибух відтінків, прикрашений солодощами з пудровим наповненням аж вибив з колії) Аромат-дуелянт, збиває з пантелику з першої ноти. Я чую в ньому чоловічий початок, навіть тваринний, трішки дерева, квітковий однозначно. Амбра в базі дає про себе знати. Для мене він стає краще, коли зникає.

Коли бузковість вибивається з амбровості та і фруктовість стає явною.

З ним цікаво, бо мінливо. Спочатку думаєш, як не задушитися за день. Потім звикаєш до нього, відчуваєш трансформації, навіть цікаво яким буде фінал. А фінал банальний, косметичний)

За ароматом😅 Адже з великою ймовірністю це люди, що користуються ароматом Gucci)