Avenue Des Parfums Spicy Zanzibar
Парфумована вода
Spicy Zanzibar - ще одна вдала знахідка від Avenue Des Parfums. Обираючи аромат серед великого різноманіття цього бренду, зупинила свій вибір на ньому саме через цікаву піраміду.
Парфуми запаковані у висувний коробок, з тематичним зображенням локального місця на карті, з яким пов'язана їх назва. Є захисна слюда.
Оформлення лаконічне і стримане.
Скляний флакон має гарний розпилювач, який мілко і об'ємно розсіює парфум невагомою вуаллю.
Класифікація: нішева
Тип аромату: шипрові
Піраміда
Початкова нота: Апельсиновий цвіт, Бергамот, Чорна смородина, Чорнобривці
Нота серця: Жасмин, Фіалка, Цикламен
Кінцева нота: Амбра, Ветивер, Кедр, Мускус
Spicy Zanzibar стартує свіжим і соковитим цитрусовим сплеском в поєднанні чорнобривців, з характерною для них легкою терпкістю і гірчинкою. Чорна смородина на їх фоні не дуже виразна, але її присутність тут відчувається, просто не акцентує на собі увагу. Початок дуже бадьорий і динамічний.
Серце аромату розкривається ніжним квітковим букетом із жасмину, фіалки і цикламену, які додають йому витонченості і чуттєвості. Вони трохи згладжуюють гірчинку і терпкість чорнобривців, а також підсоложують композицію, роблячи її наче трохи м'якшою і пудровою.
Базові ноти із амбри, ветиверу, кедру і мускусу підкреслюють глибину і вишуканість цього парфуму, створюють затишний теплий шлейф.
В кінцевих нотках чітко розпізнається деревна база, особливо виділяються ноти ветиверу.
Не знаючи піраміду, мені б було важко зібрати цілісний пазл із усіх нот, бо парфумерна композиція на мій погляд не проста і вона гарно скроєна, звучить дуже гармонічно і цілісно. Якщо мені не зраджує пам'ять, то раніше парфумів із нотою чорнобривців у мене не було, але варто зазначити, що в Spicy Zanzibar ця квітка звучить дуже цікаво і незвично, наче являється родзинкою цього творіння.
Аромат поєднує у собі свіжість, цитрусово-квіткові акорди і деревний мотив.Він не душний і не засолодкий.
Стійкість дуже висока. Я відчуваю його на протязі усього дня. На шкірі він сидить як прибитий. Навіть після приймання ванни він все ще не покидає мене, а на одязі тримається ще довше.
Spicy Zanzibar - яскравий і неординарний. Для любителів чорнобривців стане справжньою парфумерною знахідкою.
Також з цим ароматом можна познайомитися завдяки пробникам.
Коментарі (0)