Barbers Tobacco & Patchouli Perfumed Deodorant
Парфумований дезодорант, аромат якого підійде не тільки чоловікам + порівняння з іншими
З українським 🇺🇦 брендом Barbes я вже була знайома, у чоловіка від них є набір олії та бальзам для бороди 🧔🏻♂️. Про олію я вже розповідала https://club.makeup.com.ua/post/51491/
Останнім часом моєму чоловікові стали подобатися парфумовані дезодоранти в стиках, я купувала йому Calvin Klein та Hugo Boss, огляди на них залишу внизу допису. Ціновий 💵 діапазон у них приблизно однаковий, але при цьому вага Barbers набагато менше, всього 50g, тоді як у решти 70-75g
Дезодорант Tobacco & Patchouli Perfumed Deodorant від Barbers – це чудовий спосіб захиститися від неприємного запаху поту та додати шкірі приємного, нестандартного аромату. Він не блокує потові залози, але нормалізує їхню роботу, що дозволяє контролювати розмноження бактерій та підтримувати кислотно-лужний баланс шкіри. Дезодорант чудово маскує вже наявні запахи, даруючи комфорт та свіжість. Він збагачений доглядовими компонентами, що пом'якшують та зволожують шкіру, не пересушує та не викликає подразнень. У його складі немає алюмінію чи спирту, що дозволяє його використовувати навіть особам з чутливою шкірою та алергікам. А неймовірний аромат квітів тютюну й дерева пачулі створює особливий ореол, який додає впевненості та сили.
Особливості Barbers Tobacco & Patchouli Perfumed Deodorant:
🧡 безпечний та ефективний дезодорант;
🧡 забезпечує 24 години захисту;
🧡 замість блокування потовиділення – регулює його;
🧡 добре маскує запахи;
🧡 підтримує натуральний кислотно-лужний баланс, завдяки чому контролює появу і розмноження бактерій;
🧡 доглядає за шкірою пахв, пом'якшуючи її та зволожуючи;
🧡 має незвичайний аромат, сформований з нот пачулі, тютюну та легкої ванілі;
🧡 приємно розподіляється завдяки своїй гелевій текстурі;
🧡 не містить спирту і алюмінію.
✅ Хоч дезодорант я купувала і для чоловіка, але у нього дуже приємний аромат, для мене унісекс, щось у дусі Tobacco Vanille Tom Ford, Amber Oud Tobacco Edition Al Haramain Perfumes, Tobacco Franck Boclet, Vanilla Club Novellista та інших у такому ж напрямку
Для мене це східно-деревний 🪵 аромат. Головне, що я в ньому відчуваю це тютюнова нота з кислинкою та терпкістю + солодка нота ванілі. Чоловікові теж подобається цей аромат 👩❤️👨 Аромат приємний та цікавий, не плоский.
✅ Аромат відчувається кілька годин, на одязі сидить набагато довше. Як засіб від поту він мене і чоловіка повністю влаштовує, але хочу наголосити, що ми сильно не потіємо, і піт не має неприємного аромату. У кого з цим проблема, то такі парфумовані дезодоранти можуть не підійти, краще скористатися антиперспірантом.
✅ Дезодорант легко наноситься, ковзає по шкірі. особливо якщо наносити відразу після душу. Що для мене було важливим, не залишає слідів на одязі!
✅ Білих слідів на темному одязі від нього я не помічаю.
Не дивлячись на те, що аромат дезодоранту мені сподобався, він має кілька мінусів у порівнянні з іншими
❌Як я вже писала вище, об'єм цього дезодоранту менший, ніж у інших, приблизно на 25%, що чимало.
❌Так само коли я викрутила дезодорант для того, щоб зробити фото і показати його розмір, виявилося, що стик всередині менше і по цьому хитається і нормально не тримається, це може створити дискомфорт при нанесенні, коли дезодоранту в стику стане менше.
❌З урахуванням що це український виробник, вважаю що вартість дезодоранту в 428грн, за його якості все ж таки завищена. Дезодоранти Calvin Klein и Hugo Boss я купувала теж приблизно в цьому діапазоні 440-480грн
Загалом дезодорант досить хороший, крім тих нюансів про які я написала вище. Тож тут уже кожен вирішує сам, купувати чи ні.
Дописи про інші Calvin Klein Eternity For Men 👨🏻🦱 https://club.makeup.com.ua/post/53007/
Euphoria Men Calvin Klein 👨🏼https://club.makeup.com.ua/post/52695/
Коментарі (0)