Чому натуральне мило Essencias De Portugal не стало фаворитом?
Ділюсь що криється за шикарним дизайном 🥥
Вітаю! Натуральне мило Essencias De Portugal "Кокос і ваніль" мені привезли в подарунок з-за кордону і хоч самій було цікаво покористуватись такою цікавинкою, свій улюблений Dove я все-таки не готова проміняти, у відгуці ділюсь чому саме.
Звісно візитівкою мила - є його дизайн. Красива яскрава паперова обгортка і з обох сторін наліпки, поєднані стрічкою. Вишукано і красиво.
🥥 Мило доволі об'ємне - 200 гр, не в кожну мильничку воно поміститься. В стандартні для транспортування - не поміщається. Моя без бортиків, тому саме у мене проблем не виникло, але важливий нюанс. Окрім того, перший час мило не дуже зручно було тримати в руках.
🥥 Це мило з ароматами "Кокос та ваніль" - але по факту нічого з цього не відчувається, взагалі немає аромату.. От взагалі, навіть якщо спеціально принюхуватись. Це якщо чесно розчаровує, бо моє попереднє мило наповювало своїм ароматом ванну доволі довго.
🥥 Милиться мило доволі гарно, промиває не агресивно - це великий плюс. Шкіра після нього не стягнута і не потребує зволоження.
Загалом це непогане мило, але вся його "фішка" тільки в упаковці. Тому 4 з 5 - його справедлива оцінка.
Коментарі (0)