𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Injul Cosmetics Cherry Me Hand Cream

Це моє перше знайомство з українським брендом Injul Cosmetics. Лінійка Cherry Me зацікавила мене перш за все своїм ароматом, а він тут шикарний! Також привабив досить багатий склад засобу, в якому безліч корисних для шкіри компонентів.

Крем представлений в м'якій тубі з пластику. Оформлення мені дуже імпонує - це вишуканість у простоті. Пакування виглядає дуже естетично. Завдяки компактному розміру цей крем поміститься у любу сумочку і завжди буде під рукою.

Горловина туби захищена фольгою.

На зворотній стороні можна знайти всю необхідну інформацію про продукт.

Об'єм: 50 мл.

Щодо складу, то в ньому багато цінних активів, які ефективно доглядають за епідермісом. Крем містить масло ши, кокосову олію, мочевину, рицинову олію, гліцерин, вітамін Е і пантенол. Цей комплекс забезпечує інтенсивне зволоження, живлення, відновлення, захист, заспокоєння, пом'якшення і не тільки.

Крем білого кольору, досить густий, має поживну, але не жирну текстуру, вона насичена, тане від тепла шкіри і з легкістю по ній розповідається.

Аромат крема неймовірно приємний. І так, він справді дуже схожий на Lost cherry 🍒 Стигла соковита вишня з легкою мигдальною гірчинкою зводить з розуму. Кожний раз я ним насолоджуюсь і отримую справжнє задоволення від цієї парфумерної композиції.

Аромат в міру насичений, відчувається довго, він зовсім не приторний і не хімозний. Не набридає (а таке взагалі можливо з ним?) Якщо ви прихильник легендарного вишневого аромату , то цей крем неодмінно сподобається. Я в нього закохана.

Крем відносно швидко поглинається, але не миттєво щоб одразу в нуль.

Він глибоко зволожує і живить шкіру, пом'якшує і розгладжує її. Після використання стан шкіри покращується на очах, настільки круто він впливає, що різниця до і після колосальна. Візуально шкіра рук стає більш доглянутою, зволоженою і природно сяючою.

Не менше захоплення виникає і по відчуттям, бо засіб одразу створює комфорт, прибираючи сухість і стягнення. Повертається пружність, гладкість і еластичність.

Тим часом аромат крему підіймає настрій, він такий манкий, що не можливо відірватись.

Крем не залишає після себе жирної плівки. Він забезпечує інтенсивний (не просто базовий) догляд, створює захисний бар'єр, що допомагає уникнути негативних наслідків навколишніх чинників і допомагає підтримувати ручки у гарному стані.

Результатом від використання я задоволена.

Витрачається економно. На прохолодний період ця текстура для мене ідеальна, коли необхідне якісне і пролонговане зволоження, а також чудове живлення. Доглядові функції у крема шикарні, як і аромат, тому від мене щира рекомендація, він вартий уваги.

Дякую, що читаєте ❤️