getejra

Аромати Різдва та Миколая

Аромати Різдва та Миколая
Аромати Різдва та Миколая

Коли я побачила цей кремчик для рук з корицею та яблуком - одразу зрозуміла що "треба брати" (ціна 60+грн за таке щастя). Хоча буду з вами чесною, зіграли тут навіть не аромати, а паковання ❄️ - я обожнюю колір челесте (це запатентований колір італійського бренду велосипедів Bianchi). А ще оцей хлястик, за який зручно підвішувати його як новорічну іграшку - ну милотство ж!

Аромати Різдва та Миколая

Я люблю пити чай "яблучний штрудель", люблю додавати в нього палички кориці, сушені яблука та грушки, а тут я маю всю цю ароматерапію в кремі - тому забрала його на роботу, щоб насолоджуватись цим ароматом постійно)

Пластикова туба 40 мл з надзвичайно милим дизайном - справжня прикраса мого робочого стола тепер. Тут вже маємо подвійний захист - і прозора наліпка на картонній упаковці і фольгована мембрана на самому кремчику. Вся необіхдна інформація по виробнику, складу, терміну придатності є як на картоному пакованні так і на білій тубі. В складі маслом ши та вітамін Е - ідеально на холодну пору року!

Надзвичайно ніжна вершкова, крем дуже швидко поглинається, робить шкіру комфортною (бо не жирною, не липкою і без відчуття плівки), оксамитовою та доглянутою!

Тепер я точно закуплю ще кілька штук на подарунки своїм дівчаткам, як тільки кремчик знову буде в наявності!

ще взяла таку чудову пару до нього - тут кремчик з апельсином та корицею для рюкзака і неймовірний смачний бальзамчик! Він зараз по акції взагалі має бомбецьку ціну -треба хапати доки є 🎄