PolLya

Uriage Bariederm. Відновлюючий Цика-крем з Cu і Zn.

Uriage Bariederm. Відновлюючий Цика-крем з Cu  і  Zn.

Крем Uriage Bariederm вперше купила випадково. Зайшла в аптеку по щось максимально зволожуюче і консультант , не зважаючи на тип моєї шкіри( жирний тип), дуже вразився моїм червоним від спеки кольором обличчя. Тому видно і вирішила, що для моєї "чутливої" шкіри обличчя найкраще - барієдерм цика.)))

Прийшовши додому, спробувала нанести кремчик . І цика не зміг справитись з моїм кольором обличчя, яке ще більше почервоніло від обурення: ну Як!? як можна в свої добре за 40 бути такою довірливою і неуважною? Ну навіщо мені цей жирнючий, блискучий , щільний і ще й без СПФ фільту крем для обличчя?!

Спасло ситуацію те, що в описі все-таки указувалось, що даний прекрасний і просто таки необхідний кожному засіб призначений для обличчя, рук, тіла і хвоста. Я зраділа , що купила 40 мл., бо точно вимажу , не викину. І почала шукати, які ділянки мого тіла попадуть під програму " Пом'якшення і відновлення". Ну лікті, коліна, п'яточки. Але ж в кремі маємо прекрасний елемент- цинк. Ну він же дійсно для проблемної шкіри, від запалень . І - еврика! Так це ж я купила крем для використання після епіляції! От де вже точно чутлива шкіра, покрасніння і багато врослих волосинок, які , знову ж таки, провокують почервоніння і запалення.

В той же вечір нанесла на всі місця запеклих боїв із зайвою рослинністю, а вже на ранок мала процентів на 50(!) чистішу і світлішу шкіру. Я навіть не розкривала запалення, просто зверху нанесла і все. Відтоді щовечора після душу на суху шкіру наношу за потреби крем, якого іде на такі площі доволі таки багато. Тому радо перейшла на об'єм у 100 мл. Дуже не проти б була мати і відеречко цього засобу, наприклад в об'ємі 500мл.)))

В кремі є бораго , пантенол, гіалуронова кислота і вітамін Є, які прекрасно впливають саме на шкіру обличчя, але я б сказала, що це склад крему для сухої шкіри, ну, можливо нормальної, але взимку. А от цинк, цинк оксид - то вже шкіра із запаленнями, а вони частіше зустрічаються на шкірі , що схильна до жирності. І тут вже важко користуватись барьедермом на щоденній основі. Та і СПФ фільтрів в нього не поклали. Тож більше сприймаймо його, як крем для тіла. А те, що він подекуди і для обличчя підходить декотрим, то це вже просто комусь дуже повезло. 😉