Фісташка

Крем по рекомендаціі косметолога для заспоєння проблемної шкіри

Крем по рекомендаціі косметолога для заспоєння проблемної шкіри

Зовнішній вигляд, текстура і аромат

Тюбик з кремом простий, стандартний і досить зручний. Носик дуже тоненький і видає не багато крему. Це дозволяє точково наносити його на окремі зони.

Текстура дуже густа та жирна. Крем має зелений колір і аптечний запах. Ця зеленкуватість може залишатися на шкірі після нанесення, хоча її непомітно з першого погляду.

Крем має досить густу текстуру, і ось тут є невеликий мінус: його важко нанести тонким шаром. Це не дозволяє розподілити крем тонко по обличчю. Якщо використовувати більше, він робить шкіру ще жирнішою. Макіяж трошки тече більше, ніж зазвичай. Також, якщо не наносити макіяж, зеленуватий відтінок залишається на обличчі протягом години після нанесення.

Тому я використовую його як денний крем дуже рідко. Тільки коли на вулиці сильний мороз, використовую його як захисний шар.

А от як нічний крем, він працює дуже добре. Шкіра стає зволоженою і живленою. Висипи трошки заспокоюються. Я маю реактивну шкіру, і цей крем трошки заспокоює її, зменшуючи покрасніння.

Завдяки лікувальним компонентам, уражені місця трошки швидше загоюються.

Крем працює дуже ефективно, але я можу використовувати його тільки як нічний варіант. Вдень я віддаю перевагу чомусь легшому, особливо, оскільки літо наближається.

Але я задоволена своїм вибором, і, ймовірно, повторю цю покупку. Але денний кремчик теж придбаю якийсь легенький 🙂